Wkenl

Hoe om te stoppen met het maken van excuses

Heb je ooit gemaakt excuses voor zitten te wachten op dingen te veranderen en krijgen nergens? Met alle voordelen van het krijgen in conditie, op zoek naar de gewenste onderwijs, opleiding, een baan of een carrière verandering, waarom zou je dan nog twijfelen?
U kunt 'genezen' veel van dat door het plannen van je prioriteiten, zodat u dringend uw vriend in plaats van alleen prioriteren uw schema. Dus, krijg je grote doelen (belangrijkste doelen) en de beste ideeën in de rij eerst voor werken - en spelen. Hier zijn enkele ideeën.

Stappen

Hoe om te stoppen met het maken van excuses. Controleer in uw mogelijkheden.
Hoe om te stoppen met het maken van excuses. Controleer in uw mogelijkheden.
 1. 1
  Lijst van al uw excuses voor waarom je niet hebt, of niet kunnen, bereiken van een bepaald doel. Nu, gaan door elk een, en manieren om zich te verplaatsen, of te lossen, elk een te vinden. Er is altijd een weg, maar zolang die excuses te zitten in je hoofd zonder te worden aangepakt, blijven ze obstakels.
  • Bijvoorbeeld: "Ik kan geen baan krijgen omdat ik niet over een auto." Kan je een auto lenen om naar een sollicitatiegesprek, of geld om er een te huren? Gebruik maken van het openbaar vervoer of per fiets? Koop een gebruikte brommer of scooter? Kunt u dichter bij waar de baan zijn te verplaatsen?
  • Bijvoorbeeld: "Ik kan niet vrienden krijgen als huisgenoten om elkaar te helpen." Probeer degenen die werken in de dezelfde soort van carrière, zelfde locale, het werkgebied, of op dezelfde corporatie. Vraag eens rond. Seek behuizing samen. Kijk rond in de buurt van de banen waar sommige of alle van u te voet of met de bus of metro. Beschouw het huren van een of twee slaapkamer appartement of suite met twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (halve bedden) in elke slaapkamer delen. Dit kan u op weg helpen, te breken van een slechte baan, in betere - en waar u de huisvesting en transport aankan.
   • Hoe om samen met kamergenoten in uw appartement
   • Hoe kunt u uw huisgenoten vertellen op te ruimen na zichzelf
  • Bijvoorbeeld: "Ik kan niet gezond eten omdat gezond voedsel te duur zijn." In feite kan je gezond eten als je de stok met rauwe ingrediënten en bereiden alles zelf.
  • Bijvoorbeeld: "Ik kan niet genoeg water drinken, want het is smakeloos Ik weet dat water is goed voor mij en helpt om mijn gewicht in toom gehouden, maar sappen en frisdranken gewoon proeven zo veel beter.". Je kunt in feite verander je gewoontes / levensstijl om meer water te drinken in plaats van sap / frisdrank.
   • Dol op de smaak van het water: leren om de smaak van het water te genieten.
   • Drink meer water per dag: beginnen met het drinken meer water elke dag.
  • Bijvoorbeeld: "Ik kan niet uitoefenen omdat ik heb het te druk." Organiseer uw schema, zodat u om te oefenen. Probeer het opnemen van lichaamsbeweging in je dagelijkse activiteiten: in plaats van het rijden, kunt u wandelen of fietsen? Gebruik de trap in plaats van de lift?
  • Voorbeeld: 'Ik heb geen talent. " Oh, ja je doet! Talenten van anderen die je kan bewonderen zijn allemaal geleerd, geoefend, geprobeerd en verbeterd net zoals het educatieve proces ontwikkelt uw algemene vaardigheden.
  • Bijvoorbeeld: "Ik kan niet omgaan met problemen in mijn christelijk huwelijk." Men kan een paar dingen te overwegen en een aantal suggesties die u kunt aanpassen aan uw eigen situatie te vinden. Zien of uw Pastor biedt begeleiding of kan iemand aanraden.
 2. 2
  Controleer in uw mogelijkheden. Aanvaarden geen enkele reden om te talmen (zoals het weer of je omgeving). Als je merkt dat je doet alsof de wereld is tegen je, bijna alsof de wereld is proberen te stoppen van het krijgen van vooruit, kunt u een pessimist te zijn.
  • Wees een positieve denker: Wees optimistisch.
  • Verbeter jezelf en versterk je personage: Versterken karakter.
  • Besluiten om te leven in het moment:.
 3. 3
  Stoppen met uitstellen met behulp van zelf praten. De manier waarop u een taak bekijken en beschrijven het aan jezelf heeft een grote impact op hoe je deze benadert, of je doet het helemaal. Het goede nieuws is dat als u zich bewust van deze mentale dialogen kunnen worden, merkt de patronen, en zet ze in productieve verklaringen, dan bent u gemachtigd om veel ongewenste gevoelens en gedragingen te overwinnen.
 4. 4
  Schrijf persoonlijke lange termijn doelstellingen. Stel bovendien korte termijn doelen die je moet doen om ze gedaan te krijgen. Wees verantwoordelijk, verantwoording (jezelf en je werkgever om beter te doen helpen), en aanpasbaar aan uw situatie. Het allerbelangrijkste bij het instellen van doelstellingen op lange termijn, echter, is om zo gedetailleerd mogelijk. Veel mensen vinden het nuttig om te visualiseren zichzelf te volbrengen en het leven het doel, bijna als een film te spelen in hun gedachten. Sommige mensen zelfs gebruiken zelfhypnose om te helpen met het bereiken van doelen.
 5. 5
  Prioriteiten. Gebruik uw tijd, talenten en middelen met de mensen, activiteiten, of dingen die zinvol zijn voor jou. Stop met het verspillen van een van deze op (onnodige) dingen of mensen die niet helpen uw leven - of dat u te houden van vooruit naar wat je wilt zijn of doen. Neem een ​​grote taak, en af ​​te breken tot het kleinste aantal stappen die u kunt, en pakken elke stap een voor een, als een to-do lijst.
 6. 6
  Vraag uw prioriteiten. Als de beslissing om een ​​gewoonte te veranderen werkt niet binnen drie of vier weken van eerlijke proeven, vraag jezelf af wat bemoeid. Soms duurt het vele mislukte proeven om een ​​patroon dat werkt, want je kunt tegenkomen onverwachte obstakels te bereiken - goed geldige redenen om de oude gewoonte die moet worden begrepen en aanvaard, om de verandering te maken. Vraag waarom u het maken van de verandering - als je het niet te doen voor jezelf, maar om iemand anders tevreden is, kan het geen voordelen te brengen op alle. Realistische, praktische doelen in kleinere stappen die voortbouwen op kleine successen gebroken om een ​​lange termijn doel te bereiken zijn de patronen die werken.
  • Hoe om te stoppen met het verspillen van je leven
 7. 7
  Stop aarzelen. Als je merkt dat je het analyseren, misschien zelfs piekeren over enkele beslissing of taak, zijn er een aantal onderliggende angsten die moeten worden aangepakt. Bijvoorbeeld, misschien heb je je voorstellen dat het worst case scenario. Of misschien ben je gewoon bang voor mislukking.
  • Maak een goede beslissing en weten waarom
  • Blijf op de taak en worden geconcentreerd
 8. 8
  Afvinken dingen op je lijst als je ze doet: met inbegrip van het doen van werk nodig of klusjes, etc. Misschien houdt een "doelen" journal. Voel het gevoel van vervulling van de slag. Soms als je ongemotiveerd voelen, het helpt om alle dingen die je al hebt bereikt, ongeacht hoe klein hun zijn terug te kijken en te zien.

 1. 1
  Toegeven en leren van je fouten en van die van anderen. Laat geen fouten je tegenhouden. Soms zijn we harder aan onszelf dan iemand anders is op ons. Je moet jezelf de flexibiliteit geven om fouten te maken, omdat een groot deel van het leven is vallen en opstaan, en je moet jezelf weten.
 2. 2
  Ga uit van de val van de schuld te geven van uw verloren jaren: ontbreekt onderwijs, rijkdom of prestigieuze posities. Krijg je droom onderwijs. Beginnen te plannen hoe je zal doen. Overwinnen familie excuses waar ze niet voor u en uw gezin nodig heeft.
 3. 3
  Zie je jezelf verontschuldigen met, "ik moet mezelf te motiveren"... Of u nu een opleiding, een baan of een carrière nodig hebben, vind iets wat je wilt studeren, of te doen als een baan, zoals het starten van een eigen service business. Netwerk om uit te vinden van verschillende bedrijven of ze iemand die is huren kennen.
 4. 4
  Zeg niet: "Ik ben ook uit vorm en overgewicht." Verbeter uw gezondheid en conditie door. U kunt in vorm te komen door te beginnen met een per dag van starter niveau oefeningen - zelfs als je echt uit vorm, kunt u nog steeds dat bevestigen. U kunt een dieet plan te zijn het eten van meer groene en gele groenten en het eten van salades met olie en azijn of weinig koolhydraten dressing, het uitsnijden van koolhydraten zoals witte voedingsmiddelen (brood, pasta, room sauzen), desserts en ijs te maken. Gebruik vezelrijk tortilla's of dun wraps om een ​​soort van Chinese of Mexicaanse stijl vlees wrap (tacos, enchiladas) maken. Vermijd het eten van vettig of gepaneerde gebakken voedsel. Drain roer gebakken voedsel. Drain unbreaded (non-gehavende) pan gegrild vlees, misschien op keukenpapier.
  • Hoe je low carb koekjes maken
  • Hoe je low carb pannenkoeken
 5. 5
  Vermijd excuses zoals "ik heb niets om aan te trekken." Nog wat noodzakelijke werk-kleding. Krijg kleding op een, of een dienst als Goodwill Industries in de Europa, Leger des Heils winkel of ander goed doel. Indien nodig, om hulp vragen bij kerken voor een aantal bruikbare kleding en schoenen. Dit kan een probleem zijn, vooral als je wilt op de hoogte blijven met de laatste mode. Kies kleding die u een comfortabel gevoel.
 6. 6
  Gebruik uw ervaringen, uitdagingen en uw moeilijkheden om kansen te creëren. Jouw ervaring is een sterkte, zelfs als het niet de situatie perfect passen. Leer hoe vindingrijk te zijn en hoe om proactief te zijn. Maak extra inspanning om te overwinnen in uw gebied van excuses. Doe iets U zult veel gelukkiger zijn met jezelf als je daadwerkelijk bent proactief.
 7. 7
  Past u goed op uzelf. Neem de leiding en maak vooruitgang op alle gebieden van het leven, zonder het maken van excuses:

Tips

 • Ontspannen en rust een beetje als het gevoel lusteloos of lui, en dan pop back-up en de slag, ongeacht wat het excuus: ". Ik ben altijd moe" - Krijgen een glas water of een kopje koffie of thee.
 • Als je depressief of ziek bent, zorg goed voor jezelf. Zie een arts...
 • Meer informatie over bedrijf winstdeling en andere voordelen, waaronder voorraad aanschaf of speciale voordelen. Soms zal de werkgever overeenkomen met uw investeringen in hun winstdeling / pensioenplannen.

Vermijd woningkrediet problemen

 • Vermijden afscherming door het kennen van uw hypotheekvorm. Meer informatie over huis kopen opties, zoals verschillende soorten van hypothecaire leningen die beschikbaar zijn.
 • Leer hoe om te praten met hypotheekverstrekkers over een mogelijke huis te kopen. Er zijn problemen die ertoe kunnen leiden dat u uw huis verliezen op het moment van een ballon die komen te vervallen, bijvoorbeeld - of indien een instelbare snelheid wordt aangepast aan een hoog tarief voor een ander voorbeeld (Ze vragen u niet over het vóór het opheffen tarieven. Het gebeurt wanneer het is voorzien in het contract dat u ondertekend.). Om die te vermijden:
  • Indien mogelijk accepteren alleen een vaste (permanente) rentevoet. Een vast tarief kan niet worden gewijzigd zonder een nieuw afgesloten hypotheken. Dat beschermt u tegen gedwongen om te accepteren wat beschikbaar is op die datum in de toekomst, die helaas gebeurt met de ARM hypotheek uitgelegd hier in een andere tip later.
  • Accepteer geen een ballon noot soort hypotheek, omdat de lening zal komen als gevolg en het dwingen opnieuw aanbrengen voor een nieuwe lening in een paar jaar. Een ballon noot betekent dat de financiering is slechts voor een deel van de prijs (een lagere uitkering aan het begin van de lening, die trucs mensen krijgen in het denken alleen van de huidige korte termijn) en wanneer de ballon (de rest van de lening) komt als gevolg van je kan worden afgeschermd op als je de financiering niet kan krijgen tegen een goede prijs en op een betaling die u zich kunt veroorloven om te betalen.
  • Weigeren elke vorm van ninja Hypotheek zoals "geen inkomen, geen baan, geen troef", "leugenaar leningen" of een soortgelijke leningen - als ze beschikbaar zijn, omdat de rente hoog zal zijn, en er kan ook een ballon betaling na 5 jaar bijvoorbeeld. Een uitzondering voor het gebruik van sommige van deze hypotheken zou zijn als u uw eigen bedrijf als ondernemer, en dus kun je niet bewijzen dat je inkomen.
  • Vermijd ARM of herfinancieren het zo mogelijk om uit te komen - als u al het: "verstelbare tarief hypotheek", die een lagere rente heeft alleen aan het begin, maar dan zou er veel hoger zijn (gecorrigeerde) de rente na een Enkele jaren die huis betalingen veel te duur kan maken.

Beginnen een klein zakelijke dienstverlening

 • Kunt u met succes te beginnen een klein bedrijf of bieden een dienst aan extra inkomsten te maken - of om een leven? Veel van deze kan lonend werk dat aan uw schema zou kunnen worden gemonteerd zijn.:
  • Leer om onderhoud computers doen om de snelheid van een computer te verbeteren. Bijvoorbeeld, het downloaden van een volledig vrije basis computer zorgprogramma zoals IObit ASC (Advanced System Care) - "CNET's -. # 1 meest populaire systeem nut" en ook "Majorgeeks '- Redactie favorieten: A Klik A Day to veilige, schone, reparatie, en optimaliseren van uw PC". Je zou dit gebruiken om te leren hoe dergelijke tools te gebruiken voor gratis en zo kunt u:
   • Reinig uw computer register, verwijdert ook ongewenste bestanden, zoals tijdelijke bestanden,
   • Het verwijderen van spyware, doet privacy sweep (het wegnemen van onnodige computer geschiedenis en onnodige cookies).
   • U kunt in het programma IObit lijst in de opties elke gewenste cookies te houden - zoals van je online bank, e-mail-service, Google, en internet provider, enz. te versnellen of te personaliseren van het systeem.
  • DTweak vrij complex tweaker en optimaliseren tool zal veel problemen vinden en verwijderen die IOBit (gratis versie) niet vinden. Het is speciaal ontworpen voor Windows (Win7, Vista en XP). Met DTweak kunt u - schone bestanden en defragmenteren register systemen - tune prestaties van de computer - te optimaliseren en de snelheid van uw Windows-systeem.
  • Er zijn natuurlijk een aantal andere gratis programma's die te reinigen (verwijderen van oude of overgebleven registratie sporen van) het Register. Bijvoorbeeld, een zogenaamde RegScrubVistaXP is heel grondig. Nadat deze is geïnstalleerd op de computer opnieuw op te starten, gebruik dan de RegScrubVistaXP die zeer snel RegScrubVistaXp vindt en verhelpt honderden problemen die IObit ASC niet vinden;! En, de oudere "RegScrubXP" (voorheen Vista) vond slechts een paar dozijn problemen. U kunt deze programma's downloaden van een gevestigde freeware / shareware en informatie website met freeware downloads als dit www.majorgeeks.com opgericht freeware / shareware website:
  • U kunt malware te dwarsbomen en surfen op het internet veilig nadat u het hulpprogramma freeware, shareware of trial software krijgt die u nodig hebt of wilt van de download website.
   • Let op: De Microsoft programma genaamd RegClean wordt niet meer ondersteund door Microsoft omdat het verwijdert registraties van niet-gebruikte Microsoft Office-software die "installeren op eerste gebruik". Dit probleem is voor de MS Office XP/2000 en daarna volgens Microsoft.

Klussen