Wkenl

Hoe om te winnen bij arm worstelen

De meeste mensen zien arm worstelen als een strijd van, maar kampioen arm worstelaars weten dat techniek is cruciaal. De volgende stappen zullen niet helpen winnen tegen iemand die twee keer zo sterk als je (niets wil!), Maar ze kunnen u helpen bij iemand die een beetje sterker, of die is een stuk sterker verslaan, maar heeft geen techniek en is niet voorbereid op de trucs je mouw.

Stappen

Hoe om te winnen bij arm worstelen. Plaats uw rechtervoet naar voren als je worstelt met je rechterarm, en vice versa.
Hoe om te winnen bij arm worstelen. Plaats uw rechtervoet naar voren als je worstelt met je rechterarm, en vice versa.
 1. 1
  Plaats uw rechtervoet naar voren als je worstelt met je rechterarm, en vice versa. Uw gewicht zal verschuiven van je voorwaartse voet naar je achterste voet.
 2. 2
  Krul je duim. Nadat beide mensen brengen hun handen samen, zet je duim onder je vingers. Door dit te doen helpt zal helpen uitvoeren van een techniek genaamd de bovenste rol.
 3. 3
  Heb je buik dicht bij de tafel. Als je je rechtervoet naar voren, zal uw rechterheup omhoog tegen de tafel.
 4. 4
  Houd je bovenarm dicht bij je lichaam. Op deze manier zal uw lichaam en arm kracht gebruikt worden op hetzelfde moment, in plaats van je arm kracht alleen.
 5. 5
  Krijgen een hoge grip op de tegenstander kant. Krijg je vingers over je duim.
 6. 6
  Hef je pols. Op zijn beurt zal buigen de pols van de andere persoon naar voren, je grip sterker te maken, als ze moeite hebben om hun greep te houden. Als je dit niet kunt doen, gewoon recht te houden uw pols.
 7. 7
  Teken je tegenstander om de hoek (als je naar beneden duwen, trekken hun handen naar u toe) om hun arm geopend te krijgen. Wanneer hun arm is op het precieze hoek naar beneden gedrukt, zullen ze moeten hard werken om het terug te brengen.
 8. 8
  Gebruik een van de volgende technieken, afhankelijk van uw situatie.
  • De haak - Deze techniek is handig als je zo als je tegenstander in een van beide onderarm kracht, biceps kracht, of beide.
   • Krul naar binnen uw pols. Dit zal je tegenstander arm uit te breiden, maar zal vereisen dat u veel biceps macht zetten inch
   • Handhaaf pols contact door de gelijke zodat kracht wordt geleverd door de polsen, in plaats van de handen.
   • Je lichaam (vooral de schouders) over je arm en houd je lichaam en arm dicht bij elkaar. Sleep je tegenstander naar je toe als je naar beneden drukken.
  • De top roll - Deze stap is meer over leverage dan brute kracht. Je zet druk op je tegenstander de hand, waardoor het open en maken het moeilijker voor hem om zijn spieren te gebruiken.
   • Krijg je ellebogen dicht bij elkaar. De resulterende hoogte geeft je meer van een voordeel. Behaal een zo hoog mogelijke grip op hun hand.
   • Zodra je hoort het woord "go" trek je hand naar je toe, trekken je tegenstander hand weg van hun lichaam. Dit kan u helpen om een ​​hogere grip. Bij deze techniek zul je terug te trekken je lichaam.
   • Zoals u op hun hand naar beneden, trek de tegenstander pols terug. Hun handpalm moet draaien in de richting van het plafond.
 9. 9
  Om je tegenstander af, draai je je lichaam en de positie van uw schouder met de richting waarin u wilt uw arm om te gaan. Op die manier zul je in staat om je schouder kracht en lichaamsgewicht te winnen gebruiken.

Tips

 • Doe gewicht tilt dit helpt altijd, want het maakt je arm sterker.
 • Intimidatie. Kijk je tegenstander recht in de ogen en glimlach.
 • Korte termijn maatregelen nemen om de bovenstaande stappen te volgen en krijgen een rand. Als alternatief kunt u zich concentreren op houden ze rechtop en vermoeiend ze uit. Als je denkt dat de tegenstander moe is, snel duwen hun arm naar de oppervlakte.
 • Spelen vrij. Als je verliest, maak je geen zorgen, er is altijd volgende keer.
 • Visualiseer de arm worstelen in je hoofd een minuut voordat het gebeurt.
 • Zodra ze zeggen gaan gebruiken al je kracht in een korte burst om je tegenstander te shockeren en te winnen in een paar seconden eerder dan vermoeiend jezelf in een lange wedstrijd.
 • Houd uw ogen op de hand van de andere persoon.
 • Wees niet bang en zeggen dat je verliest je tegenstander. Ze zullen eigenwijs krijgen en dit zal u verliest beter.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig! Veel polsen en armen gewond zijn geraakt spelen van dit spel!