Wkenl

Hoe om tijd te besparen in de ochtend

Voor velen van ons, tijd besparen in de ochtend betekent slapen in een beetje langer en klaar zonder dat benadrukt. Hier zijn een paar tips.

Stappen

Hoe om tijd te besparen in de ochtend. Douchen of een bad nachts, in plaats van in de ochtend.
Hoe om tijd te besparen in de ochtend. Douchen of een bad nachts, in plaats van in de ochtend.
 1. 1
  Douchen of een bad nachts, in plaats van in de ochtend. Op die manier kunt u tijd besparen.
 2. 2
  Beginnen te beslissen de nacht voor wat om de volgende dag te dragen. Laat alles je normaal nodig hebt om klaar te zijn in de ochtend en klaar. Ook beslissen hoe je je haar zal hebben.
 3. 3
  Stel de koffie of thee machine; beslissen over het ontbijt van morgen.
 4. 4
  Als u een lunch of een snack mee te nemen naar het werk of elders - Voorbereiden en verpak het de avond tevoren. U zult wijzer (gezonder, smakelijker, goedkopere) keuzes bereiden op voorhand maken.
 5. 5
  Pak je werk / schooltas de avond tevoren. Als boodschappen doen, heb je tas klaar met boodschappenlijstjes, bibliotheekboeken, geleende video's, enz.
 6. 6
  Poets je tanden (elke ochtend). Als u nodig hebt om te scheren, scheren de avond ervoor (niet alleen zal dit bespaart u tijd, maar het zal voorkomen irritatie).
 7. 7
  Te kleden en klaar om te gaan. Maak je bed en je bent klaar in deze kamer.
 8. 8
  Ontbijten en dan misschien snel een oefening te doen. Het zal wakker je geest voor school / werk en krijg je bloed pompen.

Tips

 • Blijf niet te laat. Het zou kunnen maken het moeilijk om op te staan ​​in de ochtend. Dit is de nummer een reden de meeste mensen zeggen dat ze niet kunnen opstaan ​​"vroeg," die echt vertaalt naar opstaan ​​"op tijd." Stel een bedtijd voor jezelf door het tellen van 8,5 uur naar achteren vanaf het moment dat je zou willen om op te staan, en stel een eierwekker of alarm als je moet, je vertellen dat het tijd is de tv, computer en telefoon, en ga richting bed uit te schakelen. De meeste slapeloosheid experts het erover eens dat alle elektronica (telefoons inbegrepen - praten kost energie en gesprekken kunnen zowel prikkelen of overstuur) moeten uit minstens een vol uur te zijn voor het slapen gaan, om stimulatie te verminderen, zodat u in staat bent om te ontspannen en in slaap vallen binnen momenten van krijgen naar bed (het is eigenlijk normaal om het kussen raken en in slaap vallen zeer snel na). Putter met dingen die je nodig hebt voor morgen en wanneer dat gebeurt, lees iets licht voordat lichten (op tijd). Het kan worden gedaan!
 • Doe wat je kunt voordat bed gaat, zodat je 's ochtends is niet zo hectisch.
 • Voorbereiding is de sleutel!
 • Schrijf je routine en je zal niet vergeten hoe om tijd te besparen in de ochtend.
 • Houd portemonnee, portemonnees, sleutels van de deur in een mand of schaal.
 • Overweeg het douchen 's nachts.
 • Pak je koffer of reisbolsa voor het slapen gaan en zet dicht bij de deur.
 • Hebben paraplu's, jassen, handschoenen en hoeden door de deur in een mand voor een gemakkelijke toegang.
 • Forward uw klok op 15 minuten (buffertijd) dan normaal de tijd. En vergeet het.