Wkenl

Hoe om uit te vinden wie je bent

Wie ben ik? Schrijvers en filosofen en zelfs gewone mensen al nadenken deze vraag sinds het begin der tijden. Je bent niet alleen met deze vraag, en wat denk je? We zijn niet een ding dat is in steen gebeiteld. We evolueren, veranderen, groeien en aan te passen aan dingen die om ons heen. Maar, wie je bent in je kern is vrij veel door de leeftijd van 6. Dus, hier gaat het, negen stappen om het eren van je....

Stappen

Hoe om uit te vinden wie je bent. Vergeet niet dat wie je bent is wat het is.
Hoe om uit te vinden wie je bent. Vergeet niet dat wie je bent is wat het is.
 1. 1
  Koop een dagboek. U kunt er een op de dollar op te slaan, of als je wilt uitgeven, een pick-up op een papieren winkel die kaarten, etc of zelfs verkoopt in een boekenwinkel.
  • Waarom tijdschrift? Het helpt je te focussen op je gedachten en je gevoelens. Elke avond, noteer wat willekeurige dingen die komen in je geest, door het nemen van tijd voor jezelf, en niet anderen, begint de verzorgende.
 2. 2
  Vergeet niet dat wie je bent is wat het is. Het gaat niet over slecht / goed of goed / fout. Als we in het beoordelen onszelf, het benadrukt ons uit. Wanneer we beginnen om dit concept te realiseren, beginnen we in orde zijn met onszelf.
  • Vb: Ik ben slordig, ik talmen, en ik ben hard soms. Ik ben ook een trouwe vriend, leuk om mensen, en grappig, en dat is allemaal in orde.
 3. 3
  Werken aan het vinden van je identiteit. Identiteit is een lastig ding. mensen die impulsief met hun gedrag niet per se ere wie ze werkelijk zijn. Ze zijn zuinig op maandag, winkelen tot een storm op woensdag, schuld gereden op donderdag, zuinig voor de komende drie weken, en daarna op en op. De sleutel hier is om congruentie tussen denken, voelen en gedrag... zodat ze overeenkomen. Aandacht besteden aan de drie in elkaar grijpende delen van jou. Wanneer we zijn impulsief met drugs, alcohol, seks, winkelen, of voedsel, zijn we een moeilijke tijd met wie we zijn. Zie een therapeut om deze problemen aan te pakken.
 4. 4
  Start om dagboek wat je dankbaar voor bent. Maak een lijst. Blijven toevoegen aan het. Nogmaals, dit helpt je te focussen op je. Het houdt je geaard op wat belangrijk is in je leven. Merk op dat het vaak relaties die gemalen ons, en niet noodzakelijkerwijs materiële dingen. Merk op hoe je je voelt als je let op wat je dankbaar voor bent...
 5. 5
  Vraag 2 of 3 personen die u vertrouwt om te zeggen wat zij zien als uw sterke en zwakke punten. Vergeet niet dat dit is hun perceptie, niet de waarheid. Soms is het nuttig om te zien wat we projecteren op anderen. Het kan niet zijn wie we werkelijk zijn, maar het zou plek op, dat wel.
  • Vraag een paar mensen die je haten dezelfde vraag! Je zal gaan erin voelen dat u zou kunnen krijgen gestraald, dus u zal worden voorbereid, in zekere zin. Wat je leert zal meer nuttig zijn, zelfs als je in staat zijn om 100% van wat ze je gezegd, dat je uiteindelijk niet zal afwijzen.
  • Mensen die niet de zorg voor u zult u de "ongezouten" waarheid te geven, erkennen dat ze hebben hoogstwaarschijnlijk alleen gezien je minder aantrekkelijk facetten, en wat ze je vertellen is niet alles wat je bent. Uw simpel "dank u" in antwoord op hun antwoord zal... ha, hebben een diepgaand effect, waarschijnlijk.
 6. 6
  Kies iets wat je wilt werken en / of te wijzigen. Begin klein. Journal erover, onderzoek uw opties, maak een plan. Geef dit ding energie. Stel je voor hoe je voelt wanneer de zaak is opgelost. Dan merken hoe je je voelt als het ding is het oplossen. Vele momenten waarop we zijn bewust van iets, beginnen we te veranderen alleen maar door deze aandacht geeft. Probeer niet te veel te veranderen te snel. U zult overweldigd te krijgen en te geven. De enige persoon die je kunt veranderen is je, en je moet het willen.
 7. 7
  Ere wie je bent. Spreken de praat, loopt de wandeling. Deze uitdrukking van herstel kringen is hier geschikt. Tenzij je pijn kleine dieren of andere enge ventures (die de meeste mensen niet), dan wie je bent uniek. Vergeet niet dat als we allemaal hetzelfde waren en perfect, het leven zou saai zijn.
 8. 8
  Een ander cool ding om te doen is 'maak een lijst van 100 dingen die je wilt doen. Kleine dingen, grote dingen, grappige dingen, vreemde dingen. Deze oefening rekt je geest. Het dwingt je uit je comfort zone. Je ziet het leven anders. Lijst van iedereen is anders, maar nogmaals, focus op jezelf en je kern komt.
 9. 9
  Ontspannen en een kopje thee. Last but not least, een vreemde opdracht. (Niet klop het tot je het proberen!). Vanavond, voor het slapen gaan, brouwen een kopje cafeïnevrij / kruidenthee. Leg je handen in de beker. Focus op de thee en niets anders. Adem. Blijf ademen. Nu, wie ben jij? Morgenavond weer. Het werkt... genieten van de reis.

Tips

 • Niet baseren uw mening over anderen, in feite niet eens te vergelijken met jou.
 • Probeer verschillende kleren, luisteren naar andere muziek, en proberen op verschillende houdingen. U vindt de ene voor u te vinden!
 • Als u meer dan een type van kleding, houden zowel in je garderobe! Hetzelfde met muziek. Maar doe dit niet met houding. U kunt een agressieve punk, vervolgens een cutiepastei de volgende minuut niet te zijn.
 • Vergeet niet het is maar een fase. Uiteindelijk, passend in zal er niet meer toe.
 • Zijn wie je wilt zijn, niet iemand die je niet, wees jezelf.

Waarschuwingen

 • Niet vrienden sloot omdat ze niet willen hetzelfde als u. Het is goed om een ​​variatie in je vriendschap cirkel hebben.
 • Houd uw moraal en overtuigingen! Het kan niet genoeg worden benadrukt dat, hoe je ervoor kiest om zijn mag niet in de weg staan ​​van wat je werkelijk gelooft en denkt.
 • Raak niet betrokken bij stereotiepe activiteiten. Zoals zelfverwonding als een emo, criminaliteit als een chav, enz...