Wkenl

Hoe speels te zijn

Soms, als we zo verstrikt in de stress van het dagelijks leven (vooral met oorlog en recessie in de mix), kan het moeilijk zijn om speels en luchtig blijft. Maar veel van onze beste herinneringen zijn gemaakt toen we spelen en dollen en zijn zorgeloos. Hoe ga je opzij zetten uw zorgen en tik terug in die speelse staat?

Stappen

Hoe speels te zijn. Breng tijd door met de kinderen.
Hoe speels te zijn. Breng tijd door met de kinderen.
 1. 1
  Breng tijd door met de kinderen. Ze zijn de meesters van de speeltijd, en je was ooit, ook. Als u weet dat een groep kinderen, vraag hen dan om te laten zien van een spel ze willen spelen en met ze spelen alsof je een kind zelf bent.
 2. 2
  Maak je geen zorgen over het kijken dom. En de beste manier om te duwen die zorgen uit je geest is om iets doms te doen op doel! Maak grappige gezichten, dansen als een gek, en gebabbel of schors of doen wat willekeurig en gek voelt.
 3. 3
  Vergeet uw problemen of wat voor soort situatie je misschien wel in. Dit is jouw moment, laat niemand het van je.
 4. 4
  Zorg goed voor je lichaam. Het is moeilijk om speels te voelen wanneer je het gevoel uitgeput of ziek of in pijn. Zelfs kinderen verzanden wanneer ze het gevoel fysiek onwel. Je hoeft niet naar een Olympische sporter te zijn, maar zorg ervoor dat je genoeg slaap krijgt, en je bent het eten van een uitgebalanceerd dieet, een die niet voel je je zo vettig en zwaar dat springen of hardlopen voelt zich ongemakkelijk. Een deel van zijn speelse is racen rond op tikkertje tempo zonder het lopen buiten adem!
 5. 5
  Speel games. Speel een bord of kaartspel met de mensen om je heen. Of probeer nieuwe games! Er zijn miljoenen, misschien miljarden. Heb je geprobeerd grote buit? Hoe zit het met stoelendans? Of?
 6. 6
  Wees een goede sport. Heeft een slechte verliezer! Er is geen reden om iets te persoonlijk op te vatten. Als je te bezorgd over het feit dat een goede en beleefd, verlies je een groot deel van speelsheid en humor. Als u per ongeluk iets ongepast te zeggen, klaar om oprecht verontschuldigen. Maar in het spelen is er een zekere mate van concurrentie en plagen die een spannende spanning creëert.
 7. 7
  Laat geen andere mensen krijg je naar beneden. Als je een grap kraken of flirten met iemand en ze grommen of hun ogen te rollen of naar je kijken alsof je tien hoofden, blijf positief! Denk na over wat een kind zou doen - schouders op en stuiteren weg, naar een andere speelkameraadje vinden.
 8. 8
  Leven in het moment. Leven in het moment is alles over het leven alsof er geen morgen is. Het vergt oefening, maar in het einde, zul je een voller leven te leiden. Om dit te doen moet je schoonheid te realiseren in elk moment, en in de dagelijkse activiteiten. De meest speelse mensen zijn degenen die het meest "afgestemd" op het heden. Ze zijn zo gefascineerd door de wereld op het moment dat ze altijd zijn het vinden van manieren om het te nemen!

Tips

 • Terwijl ze speels heeft veel te maken met het in contact komen met je innerlijke kind, bedenk dan dat er een verschil is tussen het zijn kind als en kind ish. Speelsheid hoeft niet te driftbuien, onwetendheid, of bratty gedragingen omvatten.