Wkenl

Hoe te lage bloeddruk verhogen

Lage bloeddruk is een veel voorkomende aandoening die kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. Het is belangrijk om te weten hoe je een lage bloeddruk te voorkomen dat gevaarlijk laag te verhogen. Leer een paar eenvoudige stappen om lage bloeddruk te verhogen en te handhaven op een gezond niveau.

Stappen

Hoe te lage bloeddruk verhogen. Vraag naar bloedverdunners.
Hoe te lage bloeddruk verhogen. Vraag naar bloedverdunners.
 1. 1
  Veel water drinken.
  • Verhogen de bloeddruk door het drinken van een paar glazen water en het behoud van een gezonde dagelijkse inname van water. Lage bloeddruk wordt vaak veroorzaakt door uitdroging, zodat het drinken van water zal uw lichaam te hydrateren en uw bloeddruk verhogen. Gezondheid dranken met elektrolyten kan ook helpen de bloeddruk verhogen, maar drankjes met een hoog suikergehalte te voorkomen.
 2. 2
  Verhoog zoutinname.
  • U kunt uw dieet gebruiken om lage bloeddruk te verhogen door het verhogen van uw inname van zout en natrium. Hierdoor wordt de hoeveelheid bloed verhogen, waardoor de druk zal verhogen. Zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat het veilig en gezond om je inname van natrium te verhogen.
 3. 3
  Draag steunkousen.
  • Steunkousen worden vaak gedragen te helpen verminderen de zwelling en pooling van bloed in het lichaam en de bloedsomloop te verbeteren. Draag laagwaardige steunkousen tijdens dagelijkse activiteiten en ze zullen helpen reguleren van de bloeddruk door het houden van bloed regelmatig circuleren door je aderen.
 4. 4
  Vraag naar bloedverdunners.
  • Bloedverdunners zoals warfarine worden vaak gebruikt om diep veneuze trombose, die de bloedsomloop en de bloeddruk beïnvloedt behandelen. Vraag uw arts of het nemen van een bloedverdunner dagelijkse kon helpen met uw specifieke vorm van lage bloeddruk.
 5. 5
  Balanceren uw dieet.
  • Een belangrijke manier om je bloeddruk te reguleren, en het verbeteren van uw algehele gezondheid, is om een ​​gezonde, evenwichtige voeding te eten. Verbruiken een beperkte hoeveelheid hoge suiker-en vetrijke voedingsmiddelen en zeker om veel vers fruit en groenten te eten. Verhoog uw inname van B-vitamines, die hebben bewezen om de bloedsomloop te verbeteren en het reguleren van de bloeddruk.
 6. 6
  Overwegen medicatie verandert.
  • Sommige medicijnen verlagen van uw bloeddruk als bijwerking. Anderen, zoals Midodrine en Fludrocortison, kan helpen verminderen het vasthouden van vocht en verhogen de bloeddruk. Bespreek met uw arts of een van uw huidige medicatie kan worden verlagen van uw bloeddruk en als er een verandering in uw recept medicatie kan u helpen uw lage bloeddruk verhogen.

Waarschuwingen

 • Altijd met uw arts voordat u stopt voorgeschreven medicijnen of het toevoegen van niet-voorgeschreven medicijnen of supplementen aan uw dieet om dat geen van de medicijnen die u gebruikt zal bijwerkingen interactie of zorgen.
  • Wees voorzichtig als u alternatieve behandelingen verkennen. Sommige mensen streven naar kruiden-supplementen of homeopathische middelen voor lage bloeddruk, maar u moet met uw arts voordat u alternatieve geneeswijzen. Supplementen zoals gember en ginseng zijn niet veilig bij alle voorgeschreven medicijnen.