Wkenl

Hoe te lopen op een muur en flip

Heb je ooit een actieheld ster of video game personage rennen naar een muur, een paar stappen op het, en klap achteruit? Heb je stilte wilt jezelf dat je hetzelfde zou kunnen doen? Geloof het of niet, maar moeilijk en riskant, het is mogelijk om te draaien tot een muur en flip. De verhuizing wordt een muur Flip. Na tal van opleiding en ervaring, kunt u deze stappen proberen om deze ongelooflijke (en gevaarlijke) zet af.

Stappen

Hoe te lopen op een muur en flip. Verzamel ervaren spotters die weten hoe ze een muur flip juiste plek.
Hoe te lopen op een muur en flip. Verzamel ervaren spotters die weten hoe ze een muur flip juiste plek.
 1. 1
  Verzamel ervaren spotters die weten hoe ze een muur flip juiste plek.
 2. 2
  Controleer de staat van de muur kijken voor een goede grip en stabiele ondergrond.
 3. 3
  Draaien op de muur met een matige snelheid. Kijkend naar de plek waar je gaat je voeten is erg belangrijk. Als je leert deze zet, zult u meer snelheid nodig hebt, maar als je eenmaal hebt het onder de knie, dan kunt u het proberen met minder snelheid als het wordt makkelijker.
 4. 4
  Plant je zwakkere voet ongeveer een meter (yard) van de muur af en blijven kijken naar de plek waar je gaat je tweede voet op de muur. Dit moet ongeveer borsthoogte, hoewel de praktijk zal je laten zien waar het beste werkt voor jou.
 5. 5
  Opdrijven van de muur met je sterkere voet, terwijl je blijven kijken naar die plek. Hoe langer je er naar kijkt, hoe hoger je zal gaan. Houd uw borst en hoofd zo hoog mogelijk voor zo lang mogelijk, omdat dit zal u meer hoogte aan de rotatie te geven.
 6. 6
  Leun achterover! Dit is zeer belangrijk. Als je niet achterover leunen, zal je niet maken rond. Streven naar de horizon. Zorg ervoor dat houd je benen rond te gaan. Als ze stoppen met draaien, dus heb je.
 7. 7
  Kijk naar je positie. Op dit moment moet je horizontaal zijn, met uw trailing (zwakkere) been stak omhoog om de kracht van de rotatie te bieden. Dit is essentieel. Blijf uw opgegroeide (sterker) te voet naar beneden duwen tegen de muur om de opwaartse beweging uit te breiden.
 8. 8
  Leun je hoofd terug ook! Een algemene regel van rotaties is dat je romp volgt je hoofd. Arm positionering is niet belangrijk, en is slechts afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Je enkel doet een kleine flick om de rotatie te voltooien.
 9. 9
  Kijk naar je landing en dwingen je benen rond aan het. Houd je ogen open voor het correct spotten! Dit is hang tijd, met een kleine plooi aan de rotatie regelen (strakke plooi voor een snelle rotatie, geopend maakt het langzaam).
 10. 10
  Buig je knieën om de landing te absorberen en het evenwicht te behouden. Dit is een zeer hoge impact verplaatsen, zelfs op gras, dus niet overdrijven.
 11. 11
  Oefen een snelle turn-around, of je kan een achteruit recovery doen (dat is nog moeilijker, maar geweldig als je kunt trekken uit).

Tips

 • Focus op steeds horizontaal, en echt rijden dat been omhoog om misschien de rotatie te krijgen over met zo snel mogelijk.
 • Ondersteunen (spotting) is belangrijk bij het leren van deze beweging, maar soms zijn ze in de weg vooral voor mensen die niet gewend zijn aan flips. Toch, als je een beginner bent, probeer dit zonder iemand te ervaren om je te helpen, kritische en soms zelfs potentieel fatale verwondingen kunnen ontstaan.
 • Als u wilt twee stappen op de muur doen: plaats je eerste voet lager dan je zou doen met een een stap flip, op deze manier kun je jezelf omhoog duwen zodat je je tweede voet plaatsen hoger.
 • Train je zintuigen over hoe te reageren op zijn kop, en in de lucht. Dit is belangrijk om te wennen aan als het brengt meer zelfvertrouwen en een beter algemeen gevoel van luchtfoto positie.
 • Envisioning waardoor het belangrijk is. Als je het niet kunt zien gebeuren en zet de volledige inspanning in vervulling die visie, zul je waarschijnlijk niet. Heb vertrouwen.
 • Probeer het plaatsen van een trampoline tegen een muur en het doen van een rebound flip-off van het. Je krijgt de hoogte die u nodig hebt om te oefenen zonder dat de hele weg ren de muur.
 • Beginnen met een wigvormige mat up geplaatst tegen een muur met een andere vlakke mat beneden, indien mogelijk.

Waarschuwingen

 • Het opzetten van een veilige landing, grijpen sommige mensen om u ter plaatse, en ga er voor 100%. Niet halverwege opstaan ​​de muur en beslissen dat je niet mentaal voorbereid om het toch te doen, dit is hoe de meeste tumbling blessures ontstaan. Loop niet op de muur totdat u volledig zijn toegewijd aan het voltooien van de verhuizing.
 • Serieus, kan dit gevaarlijk zijn. Volg alle voorzorgsmaatregelen als je nieuw bent in bent, en probeer niet om je vrienden te imponeren door te proberen het als je dronken bent.
 • Deze aanwijzingen veronderstellen voorafgaande vermogen van de mogelijkheid om een back flip te voeren. Als je niet weet wat de noodzakelijke voorwaarden waarin het nodig is om volledig te draaien door middel van een succesvolle back flip, probeer dan niet de muur flip. Leer de rug flip eerst op een trampoline of een of andere matten.
 • Altijd warm-up en rekken voordat de muur flip.
 • Altijd onthouden om ervoor te zorgen dat de muur je dit doet op is solide. Als het niet, kon je gemakkelijk zet je voet in of door het, en als je je voet gepakt, kon je ondersteboven te bungelen met geen manier om uw (gebroken) voet op uw eigen.
 • De wand flip is inherent gevaarlijk en kan leiden tot ernstige verwondingen, zelfs verlamming of de dood als het onjuist uitgevoerd. Probeer nooit om dit te leren, zonder dat twee getrainde mensen die uw valpartijen kunnen ondersteunen en rekening houdend met de risico's (bijvoorbeeld, ondergrond, afstand tot een medische faciliteit, vaardigheid van spotters, eerdere blessures).

Dingen die je nodig hebt

 • Goede schoenen met loopvlakken.
 • Een solide (en niet-gladde) muur
 • Spotters (mensen om u te helpen en ervoor zorgen dat er niets mis gaat)
 • Matten of andere zachte landing gebied (optioneel)