Wkenl

Hoe te verlegen handelen

Soms wil je doen als iemand anders te zijn, of je moet een ander beeld van jezelf om wat voor reden projecteren. Hier is hoe te handelen. Ook voor zorgen dat de waarschuwingen te lezen.

Stappen

Hoe te verlegen handelen. Kleden verlegen.
Hoe te verlegen handelen. Kleden verlegen.
 1. 1
  Kleden verlegen. Je uiterlijk zal een eerste indruk op nieuwe mensen te maken. Bij het uitkiezen van je outfit voor de dag, bedenk dan dat u probeert te verlegen verschijnen, dus je wilt heel onopgemerkt. Een vlakte paar van denim jeans of kaki broek, en een simpel shirt... effen wit met een paar kleine bloemen werkt goed... Niet te Accessorize, maar niet helemaal de accessoires overslaan ofwel - een paar oorbellen of een haar clip als je vrouw bent, bijvoorbeeld, kan u helpen mengen in de menigte meer. Houden aan de traditionele kleuren, maar niet overdrijven donker (als je het dragen van een donkere broek, niet te dragen van een donkere top).
 2. 2
  Praten verlegen. Betekent zo weinig mogelijk. Vergeet niet dat je verlegen bent, dus je vindt het moeilijk om een ​​gesprek te maken met vreemden. Houd uw stem op een iets lager volume dan normaal, maar niet fluisteren. Reageer met korte antwoorden zo veel mogelijk. Niet weg te veel informatie over jezelf geven, maar niet te mysterieus en geheimzinnig handelen ofwel, gewoon weglaten persoonlijke gegevens en handelen ongemakkelijk als je moet wat onthullen. Neem de tijd om te antwoorden als je niet zeker weet wat te zeggen, of hoe het te zeggen, zodat u 'het juiste antwoord' zal raken... of dat is wat je wilt dat de andere persoon om te denken, hoe dan ook. Stel zo weinig mogelijk vragen, en zorg ervoor dat de meeste van hen zijn "teruggekeerd vragen" (dat wil zeggen, de andere persoon vraagt ​​je iets, en na uw antwoord u toevoegen "en u? ') Kunt u ook een beetje voordat het teruggekeerde vraag pauzeren alsof je gedacht het alleen als een bijzaak.
 3. 3
  Kijken verlegen. Houd oogcontact tot een minimum beperkt, kijk naar de vloer vaak, maar niet voor meer dan een paar seconden en knippert veel - u probeert te kijken alsof je bent te verlegen om te kijken naar de andere persoon en jij niet weten wat te doen met je ogen. Maak nooit oogcontact met mensen die je niet wilt,
 4. 4
  Handelen verlegen. Lichaamstaal zegt veel over iemand. Bij het oversteken van je armen, bijvoorbeeld, doen alsof knuffelen zelf, proberen te defensief, enkel beschermend van uw privacy niet te kijken. Wees niet te serieus, en als je lacht, doen alsof ze iets in verlegenheid gebracht door het feit, maar slechts licht. En nog belangrijker: te allen prijze vermijden het initiatief nemen om het even wat.
 5. 5
  Verlegen zijn. Houd een kleine geluk mascotte met u de hele tijd dit zal je er een beetje zenuwachtig over alles. Bijt je nagels - je hoeft niet om kunt u altijd gebruik maken van een nagelvijl als je thuis komt. Niet helder zet gekleurde nagellak op, gewoon duidelijk zal doen, maar iets wat donker is ook ok, maar vermijden dat we te donker. Je wilt niet dat mensen denken dat je suïcidaal of iets zijn.

Tips

 • Wanneer je doen alsof ze verlegen, kunt u nog steeds iemands telefoonnummer of e-mailadres, zelfs als ze niet aanbieden of vragen voor jou eerst, maar wacht tot het laatste moment om het te doen (je bent immers wachten op de andere persoon om het initiatief) te nemen en te handelen beschaamd en onzeker als je het doet.
 • Wees voorzichtig met wie je doen alsof ze verlegen met. Als er een jongen / meisje je echt wilt, niet doen alsof ze verlegen. Handelen zelfverzekerd.
 • Het is niet aan te raden om op deze manier te handelen. Als je vrienden wilt, wees jezelf en niet mensen die rechtmatig verlegen, mensen die daadwerkelijk problemen hebben oogcontact te maken en openstelling beledigen.
 • Vermijd vrijwilligerswerk informatie, maar hoeft het allemaal niet voor jezelf houden, hetzij.
 • Bedek uw mond of kijk weg. Het helpt veel als ze niet weten wat te doen of te zeggen!
 • Veranderen niet van luid en bubbels op een dag aan het zijn echt schrikken de volgende - mensen zullen denken dat je nep bent.
 • Handelen niet verlegen om je vrienden. Als ze weten dat de echte jij, zullen ze denken dat er iets mis is en kan u vragen over. Dan de schijnwerpers zal zijn op je. Probeer alleen een beetje anders om je vrienden op te treden.

Waarschuwingen

 • Wanneer u wilt stoppen met acteren verlegen met iemand en begin jezelf zijn, maken de verandering zo geleidelijk mogelijk, zodat de andere persoon niet zal merken dat je geweest bent handelen voor.
 • Zorg ervoor dat de situatie het toelaat uw handelen verlegen. Voordat u uzelf uit om het te doen, overwegen waarom je het wilt doen en of het echt nodig is.
 • Zorg er altijd voor dat je niet iemands gevoelens te kwetsen.
 • Doen alsof je iemand die je niet kan lijken als fun op het eerste, maar uiteindelijk zal het voorkomen dat u ten volle genieten van jezelf, en kan uiteindelijk voorkomen dat u van het maken van vrienden te zijn.
 • Doen alsof je iemand anders zou kunnen maken sommige mensen het gevoel alsof je tegen hen te liegen en dat hen zou kunnen beledigen, het is zeker niet de manier om nieuwe vrienden te maken en vormen betekenisvolle relaties.