Wkenl

Hoe u meer controle over uw emoties

Becoming emotieloos kan een zeer nuttige tactiek om te gaan met problemen die beter kunnen worden behandeld met minder hart en meer hersenen. Het volgende is een lijst van de stappen te nemen om het hart uit de situatie te halen, en gebruik maken van je hoofd.

Stappen

Hoe u meer controle over uw emoties. Distantiëren zich van de situatie.
Hoe u meer controle over uw emoties. Distantiëren zich van de situatie.
 1. 1
  Mediteren. Dit is een van de betere instrumenten om emotieloos geworden. Er zijn verschillende soorten van meditatie, waaronder Vipassana en Huna, die je kunt onderzoeken om te zien welke voor u geschikt is. Zelfs de meest elementaire vorm: sluit je ogen en adem diep, is soms al genoeg om je emoties te verliezen.
 2. 2
  Distantiëren zich van de situatie. U kunt dit doen door jezelf te zien als waarnemer van de situatie en niet een actieve deelnemer. Richten op de visuele details van het milieu en los te maken van de situationele werkelijkheid.
 3. 3
  Logisch na te denken, niet emotioneel. Als je jezelf niet kan distantiëren van de situatie, neem dan een meer logische benadering (dwz feiten / cijfers) in plaats van een benadering van woede, haat, angst, enz. Denk aan de redenen achter de acties en de kijk op de dingen van alle kanten alvorens enige vorm van oordeel.
 4. 4
  Denk aan iets anders. Bij de behandeling van een situatie dat het gebrek aan emotie vereist, denk aan iets rudimentair dat je geest in beslag neemt. Een paar voorbeelden van dingen om te proberen zijn: Long divisie, waarin de volledige namen van uw hele gezin, een opsomming van alle 50 staten, het benoemen van zoveel zoogdieren als je kunt, enz. De sleutel om dit te doen correct is om je geest bezig te houden met vreedzame en stille gedachten, terwijl de resterende bewust van de situatie en neemt het allemaal in
 5. 5
  Realiseer je dat je verkeerd kan zijn. Emoties kunnen ons oordeel vertroebelen, en er is altijd een mogelijkheid dat u bent gewoon fout. Als je dit beseft, laat het gaan. Trots zal alleen muck van de situatie.
 6. 6
  Isoleren. Dit kan een wisselende hoeveelheid tijd in beslag nemen - waar het om gaat is dat men afstand moet zijn van de maatschappij totdat ze niet meer voelen een verlangen naar een sociaal leven.
 7. 7
  Opzettelijke. Denk na over je vorige leven en wat je hebt gedaan. Denk na over de keuzes die je hebt gemaakt en wat dreef u om deze keuzes te maken. Overweeg of, in je geest, waren ze goed of slecht beslissingen.
 8. 8
  Lezen. Lezen zal je geest te bezetten en houden u van heroverweging van uw nieuw gekozen levensstijl. Velen genieten van de werken van Nietzsche (knie-Chuh), hoewel diverse filosofie teksten kan helpen om je in de juiste gemoedstoestand.
 9. 9
  Maak je eigen moraal of ethische code. Als je hebt gekozen om de werken van Nietzsche lezen, kan je het gevoel dat je te distantiëren van de kudde is uw eerste zorg. Gemeenschappelijke moraal op zijn plaats in onze samenleving zijn vaak gebaseerd op wat goed is voor de kudde, niet goed voor je. Op zijn minst is het een goed idee om de morele systemen in gebruik rigoureus in je sociale omgeving, en onafhankelijk reden of je het gevoel dat ze een gezonde rationele basis. Overwegen uw keuzes, en jezelf te hebben gegrond in ethische filosofie, reden uit een set van de moraal je gelooft u van toepassing. Wees je bewust - het creëren van deze moraal voor jezelf betekent dat je bent, in feite, het creëren van de set van de moraal u gelooft iedereen moet volgen.
 10. 10
  Leren loslaten.

Tips

 • Ademen. Diep adem houden u van reageren.
 • Houd een open geest.
 • Bij het kiezen van een plek om jezelf te isoleren, eerst nagaan in welke mate je wilt opgeven emotie. Mocht u een steen-koud, emotieloos automaat geworden, kiest een gebied dat je noch haat noch liefde, een gebied dat lijkt niet mooi voor u, noch lelijk. De mediaan gebied, het grijze gebied, is het beste gebied. Je niet kan schelen. Aan u, er is geen zwart of wit.
 • Als je een moment nodig hebt, neem een ​​time-out. Dit zal je helpen jezelf te centreren en geven u een pauze om na te denken over de dingen vanuit een ander dan je eigen positie.
 • Kijk ze in de ogen. Kijk niet weg.
 • Wanneer geconfronteerd met emotie te nemen een tweede en adem in en uit en probeer je gedachten te wissen.
 • Concentreren op de kleine dingen; Als je jezelf in een positie die je niet wilt zijn in, luister naar jezelf. Denk na over je ademhaling, je hartslag, je knippert, of iets om je weg te nemen van het probleem en in een meer rustige en ontspannen toestand. Uw spieren zullen ook los, waardoor je lijkt veel minder betrokken. Dit is een goede tactiek als je iets wat je niet wilt zeggen hebben gezegd, of je te hard gesproken.
 • Stel je voor als een buitenstaander, die niet de zorg over de situatie.
 • Als u nog wilt gelukkig te voelen of te behouden een andere emotionele toestand die voor u belangrijk is, zoals woede of verdriet, of als u wenst om dingen langzamer te nemen, kiest een gebied dat je voelt verbinding.
 • Bekijk een verdrietig of grappige film of luisteren naar een droevig lied, probeer dan deze werkwoordstijden zoals hierboven weergegeven, voordat confronteren met echte emotionele situaties.

Waarschuwingen

 • Het duurt een ongelooflijk sterk persoon om echt emotieloos geworden. Peilen jezelf eerlijk en erachter te komen als je de offers kan maken om echte vrijheid te bereiken van emotie, of als je echt wilt.
 • Vergeet niet om te houden met het programma! Als je vecht met je partner, en zijn met behulp van deze technieken om kalm te blijven, is het noodzakelijk dat je ze niet te negeren terwijl je mentaal een opsomming van de aantal keren dat je hebt gehad om te gooien van een pen, want je gebruikt elke druppel inkt.