Wkenl

Hoe u uw kansen op het krijgen van kanker te verlagen

Er zijn vele factoren die verder gaan in het veroorzaken van kanker bij een individu. Genetica is een grote factor omdat is gevonden dat kanker loopt in een familie. Elk type kanker heeft een andere risicofactor. Een gezonde levensstijl, echter, zal uw kansen op het krijgen van kanker te verminderen.

Stappen

Hoe u uw kansen op het krijgen van kanker te verlagen. Vermijd potentieel kankerverwekkende stoffen, zoals formaldehyde (gevonden in uitlaatgassen van auto's en in kit-producten) benzeen, asbest en vele anderen.
Hoe u uw kansen op het krijgen van kanker te verlagen. Vermijd potentieel kankerverwekkende stoffen, zoals formaldehyde (gevonden in uitlaatgassen van auto's en in kit-producten) benzeen, asbest en vele anderen.
 1. 1
  Vermijd potentieel kankerverwekkende stoffen, zoals formaldehyde (gevonden in uitlaatgassen van auto's en in kit-producten) benzeen, asbest en vele anderen. Voor het grootste deel, probeer dan om auto dampen en soortgelijke lucht verontreinigingen te voorkomen. Een door de overheid goedgekeurde lijst van kankerverwekkende stoffen zijn te vinden in bronnen en citaten.
 2. 2
  Gebruik geen tabak. Niet roken is een van de belangrijkste gezondheids-beslissingen die je kunt maken. Het kan uw risico op verschillende vormen van kanker, zoals long-, slokdarm, strottenhoofd (larynx), mond, blaas, nieren, alvleesklier, baarmoederhals, en maag te verminderen. Elke keer als je een sigaret rookt, je inademt meer dat 60 stoffen die kunnen leiden tot uw cellen om kankercellen
 3. 3
  Krijgen meer vitamine D. Recente studies tonen aan dat mensen met veel vitamine D in hun bloed zijn vier keer minder kans om kanker te ontwikkelen. De juiste dosering van vitamine D is nog steeds gedebatteerd, en sommige auteurs suggereren zoveel 4000-5000 IE per dag om de volledige voordelen van vitamine D. ontvangen (Hoewel er zeker niet te overtreffen veruit dit bedrag, omdat je kunt een overdosis vitamine D)
 4. 4
  Eet een verscheidenheid van gezonde voeding. Hoewel dit geen garantie is, kan een gezond dieet het risico op het krijgen van bepaalde vormen van kanker te verminderen. Volgens de Mayo Clinic, zijn ongeveer 30% van kanker betreffen de voeding, waaronder obesitas.
 5. 5
  Eet een overvloed aan voedsel uit plantaardige bronnen. Eet minstens 5 porties fruit en groenten per dag. Ook eet volle granen en bonen. Groen en donker gele groenten, bonen, soja producten groenten zoals broccoli, spruitjes en kool kan helpen verminderen uw risico op dikke darm en maag kanker. Koop fruit en groenten biologisch geteeld. Niet-biologische groenten en fruit, dat een dunne huid hebben absorberen pesticiden. Deze pesticiden kunnen kanker veroorzaken.
 6. 6
  Beperk verzadigd vet. Koos voor vetarme of vetvrije voedingsmiddelen. Vetrijke diëten kan uw risico op kanker van de prostaat, dikke darm en baarmoeder te verhogen. Een manier om uw inname te beperken van verzadigd vet is om je vleesconsumptie te beperken en onder meer vleesloze maaltijden in uw dieet. Meatless maandag is een nationale volksgezondheidscampagne verband met de Johns Hopkins School of Public Health, dat mensen stimuleert om vlees een dag geven een week om hun risico op hart-en vaatziekten, sommige vormen van kanker, obesitas, en diabetes verlagen.
 7. 7
  Blijf actief en handhaven van een gezond gewicht. Uit onderzoek blijkt dat regelmatig sporten kan ook een rol spelen bij het voorkomen van kanker en andere ziekten. Obesitas is een risicofactor voor sommige kankers, dus is het belangrijk om een ​​gezond gewicht voor uw lengte, leeftijd, geslacht, etc. Fysieke activiteit, samen met een gezond dieet te houden, kan helpen verlagen het risico van bepaalde typen kanker. Probeer fysiek actief te zijn gedurende 30 minuten of de meeste dagen van de week. Een studie heeft aangetoond zitten voor langere tijd kan je een hoger risico op bepaalde vormen van kanker.
 8. 8
  Bescherm uzelf tegen de zon. Huidkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker en ook een van de meest voorkomen. Vermijd buiten zijn gedurende de tijd dat de zon het sterkst is. Als u nodig hebt om buiten te zijn, bedekken met sunblock, hoeden en zonnebrillen en blijf in de schaduw.
 9. 9
  Krijg je inentingen. Bepaalde kankers geassocieerd met infecties die kunnen worden voorkomen met beelden. Hepatitis B kan het verhogen van uw risico op leverkanker en HPV (humaan papillomavirus) kan leiden tot baarmoederhalskanker. Zorg ervoor dat u uw arts te praten over wat goed voor u is.
 10. 10
  Raadpleeg uw arts regelmatig en krijg gescreend. Dit kan leiden tot vroege opsporing en het verhogen van uw kans op een succesvolle behandeling.
 11. 11
  Stress te verminderen. Observeren wetenschappers gestresste tarieven zijn een hoger risico op kanker.
 12. 12
  Vermijd suikers. Teveel suiker en koolhydraten in verband gebracht met borstkanker en alle kanker zelf ondergaat een fermentatieproces als proces dat vereist dat overtollige glucose te gedijen.
 13. 13
  Veel water drinken. Geïoniseerd alkalisch water uit een water ionisator wordt geloofd door veel artsen en wetenschappers bij te dragen aan een alkalische interne omgeving waarin de ziekte niet kan gedijen. Het wordt aanbevolen dat u minimaal de helft van je lichaamsgewicht in gram per dag drinken.
 14. 14
  Eet een dieet rijk aan anti-oxidanten zoals beta-caroteen, vitamine C en vitamine E.
 15. 15
  Elimineer gehydrogeneerde vetten. Vermijd totaal vet dat chemisch is veranderd, waardoor zogenaamde trans-vet. Dit soort vet is vaak te vinden in margarine, koekjes, snacks, fastfood en andere pre-en-klare levensmiddelen.
 16. 16
  Maak groene groenten onderdeel van elke maaltijd. Snack op rauwe groenten, met name de kruisbloemigen degenen (kool, broccoli, etc
 17. 17
  Vooral onder andere rode vruchten zoals aardbeien, kersen en tomaten in uw dieet, omdat ze chemische producten vol met de anti-oxidant lycopeen bevatten.
 18. 18
  Ontvang uw huis getest voor radon (zelfs als de woning is nieuw). Dit kan sterk verminderen het risico op het krijgen van longkanker. Radonniveaus bereiken 4 picocuries of hoger moeten worden opgelost door een gecertificeerde radonmatiging aannemer zo spoedig mogelijk.

Alternatieve & bronvermelding tips

 • Zorg ervoor dat je genoeg calcium.
 • Beginnen met het eten vlas. Lijnzaad bevat twee kanker-preventieve verbindingen: omega-3-vetzuren en lignanen die het risico op borstkanker en darmkanker kunnen verminderen. Voeg lijnzaad aan uw ontbijtgranen. U kunt ook gebruik maken van lijnzaad maaltijd, die u kunt kopen of de winkel of op uw eigen met een koffiemolen. Lijnzaad maaltijd vermengt zich goed in smoothies of je kunt het strooi dit over yoghurt en ontbijtgranen.
 • Eet andere anti-kanker voedingsstoffen: Selenium, Acidophilus, knoflook en groene thee.
 • Dagelijks ten minste 30 minuten per dag. Lichamelijke activiteit kan uw kans op het krijgen van bepaalde vormen van kanker met minstens 50% te verminderen. Kies een fysieke activiteit die u genieten.
 • Bezuinigen op alcoholgebruik. Het drinken van alcohol kan leiden tot veranderingen in je lichaam die kunnen leiden tot kanker. Bespreek hoe alcohol je zou beïnvloeden met een verpleegkundige of arts.
 • Gebruik geen enkele vorm van tabak. Als je rookt, proberen te stoppen. Blijf proberen! Het is mogelijk. Meer dan 1.000 Europeanen stoppen voor een goede elke dag.
 • Heb voedingsmiddelen of dranken die aan kankerverwekkende stoffen bevatten, niet te maken. Weet thee of wortel-bier niet te maken uit de wortels van de Sassafras planten, zoals Deze bevatten safole die kankerverwekkend kunnen zijn. Beperk het gebruik van nootmuskaat, als safole minderjarig is bestanddeel van die kruiden ook.

Tips

 • Als u een meer diepgaand inzicht nodig over huidkanker met foto's, probeer dan de geïllustreerde gids door Rona M. Mackie
 • De pH (zuurgraad) van kankercellen aan de zure kant in vergelijking met normale lichaamstemperatuur pH van 7,4-7,6. Zorg ervoor dat u uw lichaam alkalisch te houden in plaats van zuur.
 • Anti-kanker groenten omvatten het volgende: broccoli, spruitjes, kool, bloemkool, aubergine, groene bonen, boerenkool, rode uien, paprika, radijs en tomaten.
 • Begin langzaam. Pick twee van deze stappen en dan geleidelijk verplaatsen naar de anderen. Je zult voordelen te zien zodra je begint.
 • Overwegen om dagelijkse supplementen van vitamine C (500 mg), calcium (500 mg), lijnzaad maaltijd (gemalen lijnzaad) (30 gram), Acidophilus poeder (1 theelepel), vitamine E (200 IU), selenium (100 mcg).
 • Een ander goed te lezen is, "The Little Book of Cancer door Ol Lady Leap". Het gaat over dingen die we doen om onszelf die kanker kunnen veroorzaken en bespreekt een aantal preventie-methoden.
 • Begrijpen wat asbest is door het bestuderen van asbest foto's aan asbest verontreinigingen (bouwstof in uw huis / kantoor en asbesthoudende producten) te identificeren en reinigen van uw omgeving.

Waarschuwingen

 • Maak je geen zorgen over het krijgen van kanker, of je zal eindigen met angst.
 • Terwijl zonlicht is goed, zorg ervoor dat je niet te veel zonlicht krijgen of je zou eigenlijk het risico op het krijgen van kanker verhogen.
 • Niet alle rokers kanker krijgen, hoewel niet roken zal uw kans op het krijgen van longkanker verlagen.
 • Gewoon omdat u actief of dun bent betekent niet dat je niet zal kanker krijgen.
 • Vergeet niet voordat het gebruik van marihuana om kanker te voorkomen, dat het illegaal is in veel landen als nu, en je zou kunnen blootstaan ​​aan strafvervolging te zijn als ze worden betrapt.
  • Hoewel marihuana niet gekoppeld is aan het veroorzaken van kanker, is het nog steeds bevatten ongeveer 200 kankerverwekkende stoffen (terwijl tabak bevat 599 bekende carcinogenen).
 • Normaal kraanwater kan het verhogen van uw kansen op het krijgen van kanker. Zorg ervoor dat je hebt of krijgt een waterfilter of zuiveraar tot het afsluiten van de slechte chemische stoffen in leidingwater.
  • Bèta-caroteen en vitamine A-supplementen kan de kans op zware rokers op het krijgen van longkanker en andere vormen van kanker veroorzaakt door roken te verhogen, volgens de resultaten van epidemiologische studies. Echter, deze vitaminen in de voeding niet verhogen dit risico. Het is niet duidelijk welk effect beta-caroteen hebben voor longkanker in combinatie met andere supplementen of door niet-rokers. De resultaten van deze onderzoeken zijn ook controversieel.
 • Gewoon gezond eten, naar keuze.
 • Uw gezondheid wordt beïnvloed door vele factoren. Naar aanleiding van het hierboven genoemde advies zal niet garanderen dat u nooit kanker zal krijgen, maar het is een goede manier om uw kansen op het krijgen van kanker of andere ziekten te verlagen.
 • Vitamine E supplementen lijken te beschermen tegen kanker, maar zwaar vitamine E bedragen kunnen in feite verhogen de kans op het krijgen van hartproblemen en beroerte.
 • Kanker ondergaat een gistingsproces zoals proces en vereist suiker (ja, zelfs 'natuurlijke' suikers) te groeien. Dit is een feit en wordt ondersteund door onderzoek Nobelprijswinnaar Otto Warburg's. Zie de link 'low-carber' hieronder voor studies met een bewijs van.
 • Praat met een arts of verpleegkundige voordat na een tip of het zal leiden tot een grote verandering van uw gebruikelijke activiteiten.
 • Geen van de genoemde vitaminen zijn bewezen om u tegen kanker te houden.
 • Het enige dat bekend is, is dat zonnestralen veroorzaken huidkanker wanneer u wordt blootgesteld aan hen voor langere tijd.
 • Ter voorkoming van baarmoederhalskanker, terwijl Gardasil, condooms en anticonceptie kan worden aanbevolen, de beste manier om het te vermijden is om seks helemaal niet hebben!
 • Niemand weet wat de oorzaak van kanker. Er zijn veel gedachten over de oorzaken, maar er zijn ook verschillende theorieën over het eten van verschillende voedingsmiddelen. Als iemand echt zeker wist de oorzaken van kanker, zou er een pil om het volledig weg zijn geweest.