Wkenl

Hoe zich te ontdoen van love handles

Een van de meest voorkomende doelen die mensen hebben bij het aanbreken van een fitness-plan is om uit te vinden How To Get Rid of Love Handles. Love handles zijn de gebieden aan de zijkanten van de buik, die is een gemeenschappelijke plaats voor overtollig vet op te hopen en kijken lelijk. Het is een gemeenschappelijke ruimte waar veel mensen de neiging om overtollig lichaamsvet te slaan dus het is een goede plek om te focussen op wanneer het proberen om gewicht te verliezen en in vorm.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van love handles. Begrijpen welke oefening beweegt zal zich richten op je love handles is belangrijk, zodat u deze kunt integreren in uw training sessies om toon omhoog helpen die ongewenste love handles.
Hoe zich te ontdoen van love handles. Begrijpen welke oefening beweegt zal zich richten op je love handles is belangrijk, zodat u deze kunt integreren in uw training sessies om toon omhoog helpen die ongewenste love handles.
 1. 1
  Begrijpen welke oefening beweegt zal zich richten op je love handles is belangrijk, zodat u deze kunt integreren in uw training sessies om toon omhoog helpen die ongewenste love handles.
 2. 2
  Onthoud altijd dat in combinatie met lichaamsbeweging u een lagere calorie dieet plan evenals toning van de liefde behandelen gebied moet u ook het vet er geaccumuleerde verliezen en het weg te houden nodig. Een goed dieet in combinatie met een aantal van de volgende fitness-moves gaat u op de weg om te weten hoe zich te ontdoen van love handles te zetten.
 3. 3
  Hier zijn de belangrijkste oefeningen om zich te ontdoen van love handles te overwegen.
 4. 4
  Te ontdoen van love handles: The Bicycle Move
 5. 5
  De fiets is een sterke zet is ontworpen om zich te ontdoen van love handles en kan worden opgenomen als onderdeel van de meeste workout sessies vrij gemakkelijk. Deze oefening heeft u snel verschuiven van links naar rechts, waarbij de liefde behandelen spieren werkt en houdt de spanning op de schuine buikspieren.
 6. 6
  De fiets is ideaal voor degenen die willen om de onderneming van de onderste buikspieren evenals de buikspieren zijn in een staat van constante krimp en spanning als je benen zweven boven de vloer. Gewoon liggen op je rug op een harde vloer en je benen te verhogen in de lucht in de taille. Ondersteun met je handen door je ellebogen onder je onderrug, zodat je benen volledig worden opgeheven van de grond en het uitvoeren van fietsen bewegingen met je benen in de lucht.
 7. 7
  Bij het ​​uitvoeren van deze oefening zorg ervoor dat een mooie langzame bewegingspatroon te handhaven als dit houdt maximale spanning op de schuine buikspieren.
 8. 8
  Te ontdoen van love handles: Vatbaar Ball Roll Ins Aan De Kant
 9. 9
  Een andere oefening om te gebruiken als je leert hoe zich te ontdoen van love handles heet de gevoelig bal rollen in naar de kant. Deze beweging is vooral effectief te richten love handles vanwege het naar voren gebogen lichaamshouding samen met het zijn op een oefening bal echt plaatst je af balance.Your spieren hebben om hard te werken om je saldo te houden en dit is waar de toning komt inch
 10. 10
  Alles wat je nodig hebt voor deze oefening is een oefening lichaam bal.
 11. 11
  Elke keer dat u de bal knijpen in de zijkant van het lichaam dat je gaat echt voelen in de schuine buikspieren, waaruit blijkt aan u dat deze spieren zeker werken.
 12. 12
  Te ontdoen van love handles: Weet de Hula Hoop
 13. 13
  Een leuke manier die echt tonen van die lastige liefde behandelen gebied is de hoelahoep doen. Dit is een geweldige manier om echt te richten op de taille en heupen gebied.
 14. 14
  Alles wat je nodig hebt is een hoepel die de meeste fitness winkels verkopen. Zet wat muziek en draai je heupen manoeuvreren de hoepel hoger en lager op en neer de kolom van uw taille. Na een tijdje kan je echt het gevoel dat je schuine buikspieren schoppen in wat betekent dat je begint om enig effect hebben op het verbranden van het overtollige vet direct om de love handles gebied.
 15. 15
  Te ontdoen van love handles: Decline Twisting Sit-Ups
 16. 16
  Daling verdraaien sit-ups zijn de uiteindelijke verhuizing te gebruiken om zich te ontdoen van love handles succes. Deze echt raakt de schuine spieren in je workout plan. Daling verdraaien sit-ups zijn intenser dan normaal sit-ups als je werkt tegen de zwaartekracht als je lager het lichaam en weer opstaan.
 17. 17
  Bij het ​​doen van deze oefening gericht op draaien zo ver naar een kant als je kan en dan weer terug naar de vloer als dit helpt werken de spieren over de volledige waaier van beweging. Gewoon uitvoeren van een reeks van normale sit-ups, maar draai aan alternatieve kanten als je stijgen van de vloer en draai de positie als je terug laten zakken naar de startpositie.
 18. 18
  Dus daar heb je een paar van de top moves die je zeker moet overwegen opnemen in uw core training om u te helpen sneller resultaat zien bij versteviging van de buik en love handles en het ontwikkelen van uw droom lichaam. Hebben deze drie keer per week gedurende 15-20 herhalingen per set en 2-3 sets per oefening en je zult op weg om resultaten.