Wkenl

Hoe houd je lichaam fit met voedsel

Weet niet wat voedsel dat je moet eten om je lichaam fit te houden? Geen probleem! Lees dit artikel en uw problemen zullen worden opgelost door morgen... of de volgende minuut!

Stappen

Hoe houd je lichaam fit met voedsel. Heb je maaltijden niet overslaan!
Hoe houd je lichaam fit met voedsel. Heb je maaltijden niet overslaan!
 1. 1
  Eet junkfood jk! Koolhydraten zijn vooral gezond voor je en houd je lichaam fit. Nee, niet te veel je bord met aardbeien, bananen, mango's en druiven. Je kon een kiwi of papaja na het ontbijt of lunch en druiven of mango na het diner eten. Schrijf het in je agenda: eten wat koolhydraten en trots zijn op jezelf.
 2. 2
  Heb je maaltijden niet overslaan! Het maakt niet uit het is ontbijt, lunch of diner, hebben altijd uw maaltijden en ze niet overslaan. Je lichaam went aan de maaltijden en je moet volgen langs. Overslaan van het ontbijt, lunch of diner kun je net zo goed afscheid te nemen van het houden van uw lichaam gezond. De spijsvertering systeem zal krijgen geruïneerd.
 3. 3
  Zeg nee tegen junk. Vermijd het eten van uw reguliere junk food die van nature bestaat uit: pakjes en zakjes chips, suikerhoudend voedsel, coca-cola (koolzuurhoudende drank), enz. Probeer het eten van een kom salade in plaats daarvan, of het eten van garnalen in plaats van chips. En voor Heavens sake, drink water in plaats van cola! Water en melk helpen fit en in plaats daarvan, heb je iets zo ongezond dat wegneemt de calorieën van je botten en vroeg of later drinkt, zult u in staat zijn om te bewegen, omdat je botten te zwak zal zijn.
 4. 4
  Bezoek uw diëtist. Altijd handig. Hij kan zijn vingers breken, nog wat tabletten voor u en u zelfs een voedsel schema te eten en drinken te maken. Volg het zeer zorgvuldig. Als het zegt eet veel koolhydraten (zoals het hoort) en vermijd het drinken van koolzuurhoudende dranken: volg het oh zo goed.
 5. 5
  Waar je ook gaat, een klein pakje van gezonde snacks bijvoorbeeld. een pak van pinda's. Ze zijn zeer nuttig en kunnen worden uitgevoerd rond lange ritten. Of misschien eet een banaan op de weg naar buiten. Nee, het zal niet kijken lame. Het zal u helpen met uw lichaam en met uw conditie. Niet te vermijden deze stap.
 6. 6
  Niet mixen en matchen! Zodra u begint met het eten van koolhydraten, probeer je best om te blijven eten van hen! U kunt geen koolhydraten bij het ontbijt en dan links-over pizza met hete saus voor het diner. Kom op, een beetje leven! De voedselpiramide is geladen met spullen die we nodig hebben om te eten en de sectie koolhydraten is de dikste. Volg het, eet het, glimlach. U zult blij zijn u deed.

Waarschuwingen

 • Niet lopen / joggen of ga voor een run op de loopband NADAT je hebt gegeten. Je zou kunnen overgeven, want dit is ongelooflijk slecht voor je spijsvertering systeem.
 • Vermijd het eten van junk food.
 • Hoeft niet in de steek als je niet wilt.