Wkenl

Hoe te eten warm te houden op de tafel met behulp van warmte vasthoudende platen

Het houden van eten warm aan tafel is een heel oud probleem, zodra het eten is op het bord het koud krijgt zeer snel, de plaat steelt onmiddellijk warmte uit het voedsel of om te zeggen dat meer wetenschappelijk: warmte stroomt van het warm eten aan de plaat en zelfs wanneer de plaat is voorverwarmd, wordt het koud in ongeveer 5 minuten (samen met het voedsel) omdat de warmte wordt uitgestraald en verloren. Een nieuw type van "warmte vasthoudende platen" op de markt nu dat een innerlijke kern van microgolf absorberend materiaal heeft. Deze kern is ingekapseld in een holte en hoewel het ook straalt warmte (infrarood straling), de holte zo heet de Stefan-Boltzmann veroorzaakt de warmte om de warmte compenseren langzaam vrijkomen (in een gecontroleerde snelheid) verliest van het eten.

Het houden van eten warm heeft andere onverwachte voordelen naast het verbeteren van elke hot recepten: Het maakt het eten langzaam een ​​leuke aangename ervaring die op zijn beurt krijgt u tevreden met minder voedsel sinds Het neemt de hersenen ongeveer 20 minuten te voelen dat je geen honger meer, met andere woorden: Het voorkomt overeten en kan zelfs helpen gewicht te verliezen.

Stappen

Hoe te eten warm te houden op de tafel met behulp van warmte vasthoudende platen. Serveer het eten warm zoals gewoonlijk, altijd de behandeling van de plaat door de velg.
Hoe te eten warm te houden op de tafel met behulp van warmte vasthoudende platen. Serveer het eten warm zoals gewoonlijk, altijd de behandeling van de plaat door de velg.
 1. 1
  Verwarm een "warmte vasthoudende plate" in een groot formaat (1200 watt) magnetron voor slechts een minuut. De plaat zal warm krijgen en bereiken maximale temperatuur binnen 5 tot 8 minuten na het nemen van het uit de magnetron; dit uitstel actie voorkomt overkoken of oververhitting van de voeding).
 2. 2
  Neem de hete plaat uit de magnetron met je blote handen door de velg die niet warm wordt krijgen. Dit is een zeer belangrijke eigenschap.
 3. 3
  Serveer het eten warm zoals gewoonlijk, altijd de behandeling van de plaat door de velg. De plaat zal het houden van het krijgen van koude.
 4. 4
  U kunt opwarmen uw eten op het bord. In dit geval moet je voorverwarmen een minuut plus de tijd die nodig is voor de hoeveelheid voedsel op het bord (Doe het geleidelijk aan om oververhitting van de levensmiddelen te vermijden.)
 5. 5
  Nu kunt u langzaam genieten van uw eten en wat denk je? Als bonus: u voorkomt overeten en obesitas (jeans past).

Tips

 • De onderkant van de plaat wordt heet. Gebruik een tafelkleed of een individuele tafellaken; maken van plastic niet gebruiken.
 • De "warmte vasthoudende platen" zijn ontdekt en worden ook gebruikt door verzorgers voor ouderenzorg, Alzheimer, Parkinson-patiënten, ALS en vele andere patiënten met mobiliteitsproblemen, ze laten die patiënten eten met waardigheid op een echte keramische plaat die echt houdt het voedsel warm voor hen. (Veel ouderen weigeren te eten op die plastic water gevulde schotels die er uitzien als de baby gerechten.)

Waarschuwingen

 • Laat de hete plaat in de buurt van baby's.
 • Niet gebruiken voor zieke mensen zonder toezicht.

Dingen die je nodig hebt

 • Een "Heat Vasthoudend Plate"