Wkenl

Hoe je affirmaties effectief te gebruiken

Self-affirmaties zijn positieve uitspraken of self-scripts die kan voorwaarde het onderbewustzijn, zodat u een meer positieve perceptie van jezelf te ontwikkelen. Affirmaties kunnen u helpen om schadelijk gedrag te veranderen of te bereiken doelen, en ze kunnen ook helpen ongedaan maken van de schade veroorzaakt door negatieve scripts, die dingen die we herhaaldelijk onszelf vertellen (of die anderen ons herhaaldelijk verteld) die bijdragen aan een negatief zelfbeeld. Affirmaties zijn eenvoudig te maken en te gebruiken, maar je zult toewijding nodig hebt om ze te laten werken. Hier zijn een paar tips om u te helpen het meeste uit deze krachtige tools. Kijk, kijk, en luister naar hen een paar keer per dag totdat ze een automatische gedachte.

Stappen

Hoe je affirmaties effectief te gebruiken. Denk na over je positieve eigenschappen.
Hoe je affirmaties effectief te gebruiken. Denk na over je positieve eigenschappen.
 1. 1
  Denk na over je positieve eigenschappen. De balans opmaken van jezelf door het maken van een inventarisatie van uw beste kwaliteiten, capaciteiten, of andere attributen. Bent u gorgeous? Schrijf het op. Ben je een harde werker? Noteer het. Schrijf elke kwaliteit in een korte zin, beginnend met "I" en het gebruik van de tegenwoordige tijd: "Ik ben mooi, 'bijvoorbeeld, of' ik ben vrijgevig". Deze verklaringen zijn bevestigingen van wie je bent. We zelden richten op die dingen die we echt graag over onszelf, in plaats daarvan kiezen om stil te staan ​​bij dingen die we zouden willen veranderen. Een inventarisatie zal je helpen die cyclus te doorbreken, en het gebruik van deze affirmaties om u te helpen waarderen wie je bent zul je het vertrouwen dat je nodig hebt om je affirmaties te accepteren van wie je wilt worden geven.
 2. 2
  Denk na over wat negatieve scripts u wilt tegengaan of wat positieve doelen die je wilt bereiken. Affirmaties kan zeer nuttig zijn om negatieve percepties je hebt ontwikkeld over je uiterlijk, je vaardigheden, of uw potentiële tegengaan (we verwijzen naar deze vormen van affirmaties als "counter-scripts"). Affirmaties kan ook helpen bij het bereiken specifieke doelen, zoals het verliezen van gewicht of stoppen met roken. Maak een lijst van je doelen of de schadelijke zelf-percepties die u wilt wijzigen.
 3. 3
  Prioriteiten stellen uw lijst van dingen om te werken aan. U kunt vinden dat je veel goals of dat je veel contra-scripts nodig. Het beste is echter om zich te concentreren op slechts een paar affirmaties in een tijd, dus kies degenen die het belangrijkst of meest dringende en werken met die eerste zijn. Zodra u ziet verbetering in die gebieden of bereiken van deze doelen kunt u nieuwe affirmaties voor andere items op uw lijst te ontwikkelen. U kunt proberen met behulp van zoveel affirmaties als je wilt op een gegeven moment, maar u kunt om te beginnen door het gebruik van niet meer dan vijf.
 4. 4
  Schrijf je affirmaties. In stap 1, je hebt veel oefening schrijven affirmaties op basis van je positieve eigenschappen in het heden. U kunt deze alleen gebruiken als contra-scripts, of u kunt andere affirmaties toevoegen aan uw gedrag in de toekomst te beïnvloeden. De affirmaties je zal gebruiken om toekomstige veranderingen te beïnvloeden moet volgen dezelfde basisvorm als die uit stap 1. Ze moeten beginnen met 'ik', en zijn korte, duidelijke en positieve. Er zijn twee soorten van toekomstgerichte affirmaties die je kunt gebruiken om te werken aan doelen.
  • "I can" uitspraken: Schrijf een verklaring blijkt het feit dat je je doel (en) kunt bereiken. Bijvoorbeeld, als je wilt stoppen met roken, een vermelding zoals "ik kan stoppen met roken," is een goed begin. Veel deskundigen raden u voorkomen dat elke vorm van negatieve connotatie, zodat u in plaats daarvan zoiets zou zeggen: "Ik kan mezelf te bevrijden van het roken," of "Ik kan rookvrije geworden."
  • "Ik wil" uitspraken: Schrijf een verklaring dat vandaag zal u daadwerkelijk gebruik maken van je vermogen om je doel te bereiken. Dus, na het bovenstaande voorbeeld, zou je kunnen zeggen, "Ik zal rookvrije zijn vandaag," of "Ik zal roken minder sigaretten vandaag dan gisteren." Nogmaals, moet de bevestiging gebruik positieve taal en moet gewoon uitdrukken wat je vandaag gaat doen om de lange-termijn doel te bereiken.
 5. 5
  Match-up een aantal van uw positieve eigenschappen met uw doelstellingen. Die van de positieve kwaliteiten die je bevestigd in stap 1 zal helpen bij het bereiken van de doelen die u hebt ingesteld? Als u stoppen met roken, bijvoorbeeld, kunt u wilskracht of moed nodig hebt, of u kan nodig zijn om na te denken over het feit dat je mooi bent of dat u de zorg over uw familie. Selecteer twee of drie van deze affirmaties om uw doelgerichte affirmaties ondersteunen.
 6. 6
  Maak uw affirmaties zichtbaar, zodat u ze kunt gebruiken. Herhaling is de sleutel tot het maken van affirmaties effectief. U wilt nadenken over je affirmaties meerdere keren per dag, elke dag. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.
  • Maak een punt van het schrijven van je affirmaties in een dagboek elke ochtend als je wakker wordt en elke avond voordat je gaat slapen. Herhaal de affirmaties om jezelf in deze tijden, als goed. Idealiter je affirmaties moet het eerste wat je denkt als je wakker wordt en de laatste voordat je gaat slapen.
  • Mediteer op je affirmaties. Sluit je ogen, sluiten van de rest van de wereld, en denk na over je affirmaties. Zeg en herhaal de woorden, maar denk na over wat de woorden betekenen voor u zijn; denken over de toekomst en proberen de emoties die de affirmaties roepen voelen.
  • Vertrekken herinnering kaarten in verschillende plaatsen. Gebruik 3X5 index kaarten of notities met je affirmaties schrijven (een per kaart). Maak meerdere kaarten voor elke bevestiging, en laat vervolgens deze kaarten waar je ze ziet: plaats een waar je gaat zitten aan de keukentafel, tape een om uw auto stuurwiel, een slip in je bureaula, of plakt op uw computer monitor, enz. Elke keer dat je de kaart ziet, lees het en denk na over wat het betekent.
  • Draag uw affirmaties met u. Maak een lijst van je affirmaties en zet het in je portemonnee of tas. Als u behoefte aan een pick-me-up, of als je jezelf over te wankelen van je doelen, stap uit je affirmaties en lees ze.
 7. 7
  Blijven gebruiken affirmaties. Hoe meer je iets bevestigen, het steviger je geest zal accepteren. Als je probeert om een ​​korte-termijn doel te bereiken, gebruik je affirmaties totdat je het hebt bereikt. Als je gewoon wilt affirmaties gebruiken als een contra-script, gebruiken een ieder zo lang als je wilt. Kijk en luister naar die affirmatie mini movies vooraf, speel ze in je auto elke dag op weg naar het werk, voordat je gaat slapen en zodra kielzog.

Tips

 • Dankbaarheid is een soort van bevestiging: Een die het volgende zegt: "Ik geniet en waarderen het goede in mijn leven en het vertrouwen dat er meer zal komen op mijn manier".
 • Hechten positieve emoties om je affirmaties. Denk na over hoe het bereiken van je doel voel je je, of na te denken over hoe goed het voelt om te weten dat je ergens goed in zijn. Emotie is een brandstof die affirmaties krachtiger maakt.
 • Als u niet wil dat mensen weten over uw affirmaties, plaatst u uw herinneringen in een discrete locaties. Bedenk echter, dat het belangrijk is dat je ze vaak zien, of ze zullen je geen goed.
 • OPMERKING: Er wordt gezegd dat als men met behulp van een opgenomen versie van bevestiging, moet worden opgenomen in de tweede persoon, die gebruik maakt van 'YOU'.
 • Bevestigingen kunnen worden gebruikt in combinatie met visualisaties de effectiviteit van beide vergroten. Door het visualiseren van je affirmaties, kunt u ze meer echt in je geest te maken. Onder meer mentale visualisatie met zoveel mogelijk van uw vijf zintuigen (zien, horen, ruiken, proeven, voelen) in voorkomend geval.
 • Vraag vrienden om een ​​versie van je affirmaties zeggen. Bijvoorbeeld, "Maryanne, je eet zoals gezonde maaltijden. Je moet een goed gevoel." Self-affirmaties zijn waardevol, juist omdat ze bevrijden je van een afhankelijkheid van de goedkeuring van anderen, maar bevestigingen van anderen kan net zo voordelig als negatief scripts van anderen zijn schadelijk.
 • Als je merkt dat je gewoon napraten de woorden van je affirmaties, in plaats van zich te concentreren op hun betekenis, verandering affirmaties. U kunt nog steeds bevestigen dezelfde doelstellingen of kenmerken, natuurlijk, maar herformuleren je affirmaties kunnen hun effectiviteit te verjongen.
 • Laat geen mensen uw rechter. Sommigen zullen u zeggen: "Ik denk niet dat je zal gaan". Laat ze niet je geest verzwakken, niet naar hen luisteren.
 • Als je het moeilijk vinden om te geloven een bevestiging zal materialiseren, voegen "Ik kies ervoor om" tot de bevestiging. "Ik kies ervoor om op mijn gezond gewicht, 'bijvoorbeeld, of' Ik kies ervoor om een ​​gezond gewicht te gemakkelijk en moeiteloos te onderhouden."
 • Bijvoorbeeld: "U bent het behoud van een gezond lichaamsgewicht"
 • Maak een opname in uw eigen stem en speel het als je in slaap valt. Sommige mensen zweren bij deze methode.
 • Wees niet ontmoedigd als uw affirmaties lijken niet te helpen op het eerste. In plaats daarvan, na te denken over hoe u gebruik maakt van hen. Kent u ze echt geloven? Als je niet geloven dat de affirmaties, kunnen ze nog steeds effectief zijn, maar het zal langer duren. Als je moe van het wachten, zorg ervoor dat je doelen haalbaar zijn en stel redelijke verwachtingen voor als je ze wilt bereiken. Gebruik affirmaties om negatieve scripts tegen te gaan of om kleine doelen te bereiken, en je zal uiteindelijk de ontwikkeling van het vertrouwen om grotere problemen aan te pakken.

Waarschuwingen

 • Affirmaties zijn geen quick fix voor al uw problemen. Heb een wonder verwachten, zeker niet 's nachts. Het kan jaren hebben genomen om u volledig negatieve scripts in je zelfbeeld te accepteren, het zal tijd nemen om te veranderen hoe je je voelt over jezelf, als goed.