Wkenl

Hoe te blijven emotioneel onthecht

Wilt helemaal worden losgemaakt van het leven? In de wereld, maar niet van het? Niet te missen, zelfs als je verhuisd van de staat? Emotioneel afstandelijk is de sleutel tot al deze verlangens.

Stappen

Hoe te blijven emotioneel onthecht. Wonen nooit partijen, als je wilt zijn EU (emotioneel onthecht), nooit te wonen elke sociale evenementen.
Hoe te blijven emotioneel onthecht. Wonen nooit partijen, als je wilt zijn EU (emotioneel onthecht), nooit te wonen elke sociale evenementen.
 1. 1
  Wonen nooit partijen, als je wilt zijn EU (emotioneel onthecht), nooit te wonen elke sociale evenementen. Misschien wilt u gaan rondhangen bij iemand thuis of ga naar een feestje, maar Niet doen-zodra iemand ziet je menszijn, zouden ze willen praten.
 2. 2
  Verhogen nooit uw hand in de klas of vrijwilliger alle informatie over alles. Terwijl u misschien een expert op een bepaald onderwerp te zijn, houd je mond dicht, want als iemand merkt dat je slim bent, hij of zij zou willen met je praten over iets anders, en al snel persoonlijke zaken zal komen.
 3. 3
  Negeer telefoontjes, sms'jes, AIM-berichten, e-mails en alle andere vormen van contact. Uiteindelijk, zullen andere mensen geven proberen om contact te maken of in contact te blijven.
 4. 4
  Volkomen stil, als niemand je opmerkt, je doet het goed.
 5. 5
  Een houding van superioriteit rustig. Een houding van arrogantie zal u de benodigde boost van het zijn van een sociale outcast te geven.
 6. 6
  Als je moet praten met iemand, zinspelen op een verleden van pijn en mysterie, mensen de neiging om een hekel te maken met iemand die kon pijn doen-zelfs door pijn tweedehands.
 7. 7
  Als iemand probeert je praten of dicht, negeren of een manier vinden dus kunnen ze niet.
 8. 8
  Vraag altijd jezelf: "Hoe is deze situatie of persoon mij te dienen zonder dat ik er iets voor terug te geven?" Als u de behoefte voelen om terug te geven, dan is vermijden allemaal samen de situatie of persoon.
 9. 9
  Wees niet betrouwbaar noch verantwoordelijk. Als je zegt dat je gaat om iets te doen, gewoon niet doen. En voel je niet schuldig achteraf. Onthoud: Sociopaths en mensen met een narcistische personalty (NPD) niet schelen wat andere mensen denken, dus waarom zou je?
 10. 10
  Watch this: http://video.google.com/videoplay?docid=-1424079446171087119&q=change

Tips

 • Blijf altijd kalm, koel en verzameld. Als je dat niet, het toont u zorg.
 • Onderzoeken altijd uw redenen voor zijn EU.
 • Gekwetst nooit iemand fysiek of emotioneel, tenzij je bedoelt om.
 • Niet gek met narcisme.

Waarschuwingen

 • Doe dit alleen als je goed met het hebben van geen vrienden bent. Dat is het punt, natuurlijk.
 • Dit zal ervoor zorgen dat je alleen zal zijn voor een tijdje, dus wees voorbereid.