Wkenl

Hoe je iemand een schuldgevoel te geven

Heb je ooit gerealiseerd dat iemand je genaaid big time, en nu wil je er iets aan doen? In plaats van wraak, probeer dan een schuldgevoel. Je zult versteld staan ​​van de kracht van een goede, lange, harde schuldgevoel.

Stappen

Hoe je iemand een schuldgevoel te geven. Bepalen wat de dader deze keer verkeerd heeft gedaan.
Hoe je iemand een schuldgevoel te geven. Bepalen wat de dader deze keer verkeerd heeft gedaan.
 1. 1
  Bepalen wat de dader deze keer verkeerd heeft gedaan. Plan uw conversatie in je hoofd. Probeer te bedenken wat hij / zij zal zeggen in reactie op jou.
 2. 2
  Plan om de dader een ontmoeten op een, maar niet handelen verstoren. Je wilt niet om ze weg te jagen!
 3. 3
  Ontmoeten, normaal handelen, en doen alsof er niets is fout.
 4. 4
  Brengen het probleem terloops in een gesprek. "Dus, ik wilde vragen u echt snel over de andere dag..." of "Oh, hey, ik bijna vergeten, over de andere dag..." of probeer "niet dat het een enorme deal, omdat het niet, maar om de andere dag..."
 5. 5
  Vertel het uw kant van het verhaal, rustig en koel. Maak het niet lijkt allemaal zo slecht in het begin. Je wilt ze trekken en maken ze echt aandacht. Het wegrijden te hard zou ze te laten stoppen luisteren en na te denken over wat ze gaan zeggen. Langzaam beginnen om de details toe te voegen. Maken het lijkt alsof hun actie zal volkomen veranderen de manier waarop je leven zal blijven, en je weet niet of het ooit hetzelfde zal zijn. Laat uw stem niet verheffen, dat een argument begint en dit is een schuldgevoel. Het zijn twee verschillende dingen!
 6. 6
  Leg uit andere dingen deze persoon heeft gedaan om u in het verleden om u te laten neer op een soortgelijke manier. Brengen het verleden, en laat ze niet vergeten, dit is niet de eerste keer dat ze hebben gemaakt je je voelt op deze manier. (Als het hun eerste keer neuken je over, doen ze niet verdienen een schuldgevoel, maar toch!) Vergeet niet deze overtreding, want als de tijd rijp is voor een schuldgevoel, kunt u deze keer omhoog dan mee! Zien hoe het werkt?
 7. 7
  Houd oogcontact te laten de andere persoon weet dat je serieus bent. Zo nu en dan, neem in een zucht, terwijl je naar links of rechts kijken voor een paar seconden. Kijk nu gedurende drie seconden, kijk ze in de ogen weer, heel kort, dan ogen terug naar de vloer. Terloops weer oogcontact maken binnen de volgende tien seconden.
 8. 8
  Beheers de kunst van het "ping-pong-ogen". Snel uw aandacht verschuiven van hun linker om hun rechteroog, doe het eerst langzaam, daarna versnellen gewoon een beetje. Je probeert om ze te laten voelen alsof u krijgt uw vragen beantwoord als je hun ogen genoeg zoeken.
 9. 9
  Maak de andere persoon voelt de manier waarop je voelde. Vraag hen vragen als "heeft iemand ooit dit aangedaan?" of "dit is iets wat je doet om al je vrienden?" of probeer "Ik had dit niet verwacht van jou, was het iets wat ik deed?"
 10. 10
  Stel vragen je weet dat ze niet in staat zijn om te antwoorden als "wat dacht je?" en "hoe is dit allemaal tot stand gekomen?" of "wat heb ik gedaan om je te verdienen dat? '
 11. 11
  Weet je nog hoe je gepland uit dit gesprek - Nu wanneer u het nodig hebt. Uw dader heeft waarschijnlijk alle reden in het boek voor de manier waarop hij / zij gedaan hebben gehandeld. Laat je niet op. Wees klaar voor deze reacties en laat hem / haar weten dat je al door te zeggen dingen als gedacht over hen "Ik wist dat je dat zou zeggen..." of "Ik heb mezelf in je schoenen en ik dacht dit is wat je me zou vertellen..." Dit zal twee dingen doen. Ten eerste zal de andere persoon weet dat je hebt nagedacht over dit probleem een ​​stuk - dus het moet echt worden last van hebt. En twee, hij / zij zal voelen alsof je de overhand hebben omdat ze geen tijd voor te bereiden op deze onverwachte gesprek gehad.
 12. 12
  Wacht op een verontschuldiging. Zodra je bent een pro, je zou zelfs in staat zijn om ze te laten huilen.
 13. 13
  Wees tevreden met wat je krijgt. Je kunt niet terug keer inschakelt, kunt u niet repareren het verleden. Gewoon leren uit deze ervaring en laat je relatie groeien vanwege het.

Tips

 • Het punt van een schuldgevoel is om je punt over te brengen zonder argument. Deze stappen mogen niet leiden tot het verlies van een vriend, gewoon een vriend die de manier waarop ze maakte je je voelt op een gegeven moment voelt.

Waarschuwingen

 • Als deze stappen niet correct worden uitgevoerd, kan u eventueel permanent je relatie beschadigen. Praktijk rol spelen met een familie huisdier eerste, maar zorg ervoor dat ze niet te verjagen!