Wkenl

Hoe om eruit te komen van een slecht humeur snel

Slechte stemmingen zijn niet leuk, en maken ze je niet leuk om rond te zijn. Ze kunnen ook kost je je reputatie op het werk, met vrienden, of zelfs uw familie. Het beste is om het uit te werken, en snel!

Stappen

Hoe om eruit te komen van een slecht humeur snel. Op het eerste, probeer het probleem dat je dwars zit te identificeren.
Hoe om eruit te komen van een slecht humeur snel. Op het eerste, probeer het probleem dat je dwars zit te identificeren.
 1. 1
  Op het eerste, probeer het probleem dat je dwars zit te identificeren. De meeste van de tijd problemen die ons lastig zijn zo complex dat het vinden van een kernachtige rede zelf wordt een probleem. Als dit het geval is dan kan zijn, proberen uit te graven het probleem. En wat stukjes van de puzzel die je krijgt, krijg ze zo geschreven dat tenminste je hersenen wordt ontlast van het onthouden van hen. Als je nu voldoende geen hebt geïdentificeerd. van stukken, proberen om ze op zo'n manier dat je de volledige puzzel kan zien. Zodra puzzel is geïdentificeerd start het proces van het vinden van de oplossing. Als u een quick-fix oplossing kan vinden dan is het heel goed. Maar zo niet, dan weer dezelfde procedure van het vinden van stukken en ze te integreren totdat je enkele bevredigende oplossing te komen nemen. (Nogmaals, vergeet niet om die stukjes schrijven Het helpt veel in het verlichten van de chatter in de geest..) Probeer de volgende dingen om je gedachten te houden in een gezonde conditie:
 2. 2
  Onmiddellijk bezetten jezelf met iets koddig en ietwat mechanische, afmaken wat papier werk bijvoorbeeld. Als je klaar bent, kan je de woede is gezakt.
 3. 3
  Ga niet winkelen. Als je boos bent, je de neiging om overbesteding en kopen dingen die je niet zou normaal kopen. Net zoals bij het drinken als een coping mechanisme of over het eten, winkelen is een tijdelijke ontsnapping die kan je nog erger op de lange termijn te voelen.
 4. 4
  Bel iemand dicht - Een vrienden, zus, etc -. Iemand die u vertrouwt en kan met praten over je problemen. Ga voor een kopje koffie met hen, veranderen de scène - sprong in een auto en gaan voor een mooie wandeling in het park.
 5. 5
  Probeer eens wat muziek op je echt genieten, vooral als het luchthartige. Een groot stuk om u af te koelen is 'You Know My Name (Look Up het nummer) "van de Beatles, maar natuurlijk, je weet dat je eigen smaak best.
 6. 6
  Veranderen het landschap! Gaan voor een station, een wandeling maken, een kopje koffie drinken - iets dat je krijgt van waar je bent. Dit voorkomt stoven over wat het ook is, dat kreeg je gek in de eerste plaats.
 7. 7
  Op een gegeven moment, overwegen het standpunt van de andere persoon, en of wat de relatie die je hebt met hen is de moeite waard riskeren over je boosheid.
 8. 8
  Het hangt allemaal af van je houding, verander je houding en het verandert je dag.
 9. 9
  Doe een soort oefening voor een minuut of twee. Probeer jumping-jacks, push ups, of gewoon lopen rond het blok. De nieuwe adrenaline zal uw stemming te verhogen.
 10. 10
  Schrijf op wat je dwars zit. Zodra er iets op papier, is het meestal makkelijker om erachter te komen wat te doen over de situatie. Vele malen, verrassend genoeg, als je iets op papier te zien is het niet zo slecht als het lijkt in je hoofd.
 11. 11
  Stel jezelf de vraag: Zijn dingen echt zo slecht? Als ze zijn, wat kan je doen om uit te komen? Probeer te achterhalen wat is last van hebt en dan gewoon erachter te komen wat te doen. Slechts een oplossing zal u zich beter voelt, zelfs als je niet kunt doen het meteen.
 12. 12
  Probeer overgeeft of uzelf verwennen met iets eens in terwijl te vergeten en weg van je boosheid of frustratie.
 13. 13
  Praat met kinderen of ouderen.
 14. 14
  Doe wat yoga. Na het doen van ademhalingsoefeningen of yoga, geest voelt veel meer ontspannen.
 15. 15
  Verwen jezelf met een aantal creatieve werk - breien, schilderen.
 16. 16
  Eet een kleine reep pure chocolade - Niet over-verwen uzelf, maar het is medisch bewezen dat een klein beetje donkere chocolade fungeert als een natuurlijke anti-depressivum.

Tips

 • Tel je zegeningen. Je hebt waarschijnlijk zo veel geweldige dingen in het leven die je dankbaar voor kunt zijn.
 • Als er iets in het bijzonder dat is het brandpunt van je woede, even weg van! U kunt worden verrast hoe verschillende dingen zijn.
 • Smile! Dit kan ongelooflijk til je slechte humeur vrij snel. Gewoon op het positieve gezicht en de rest zal volgen. Denk aan iets speciaal voor u, als een geliefde of een leuke incident - zijn niet te vergelijken, gewoon leven op dat moment plaats. Glimlachend is wetenschappelijk bewezen om je gelukkiger te voelen.
 • Een dutje. Misschien heb je een goede droom die we kunnen maken je vergeet wat maakte je zo boos.
 • Neem een ​​paar keer diep adem, probeer je hoofd leeg te maken, en denk dan aan iets positiefs of iets wat je echt wilt (zoals als je baas schreeuwt tegen je, denk aan uw kinderen of het golfspel dit weekend)
 • Denk aan iets leuks! Het zal je gelukkig maken.
 • Neem een ​​douche. Het kan helpen kalmeren je.
 • Luister naar wat rustige muziek en denk na over de positieve dingen in je leven.

Waarschuwingen

 • Dit is geen definitieve gids, slechts een aantal suggestie dat anderen hebben geholpen.