Wkenl

Hoe om te stoppen met denken over enge dingen

Je hersenen heeft opgeslagen het geheugen van de adrenaline rush je ervaren na slechts het zien van een horrorfilm, denk aan het zou je niet lastig, maar... Een rilling loopt over je rug als je denkt aan de onschuldige jonge meisjes lopen naar haar ondergang. Je probeert te ontspannen. Maar ugh... het is tijd om te gaan slapen, en het beeld blijft kruipen in je geest! Of misschien heb je niet een film te zien, maar de donkere triggert een aantal andere enge beelden te beginnen laaiend over je bewustzijn - wat doe je dan?

Stappen

Hoe om te stoppen met denken over enge dingen. Als je een film keek, nadenken over wat ze gingen door naar de schermen te maken.
Hoe om te stoppen met denken over enge dingen. Als je een film keek, nadenken over wat ze gingen door naar de schermen te maken.
 1. 1
  Als je een film keek, nadenken over wat ze gingen door naar de schermen te maken. Als je je realiseert hoe het in elkaar zat, kan je stoppen met denken over het zo eng.
 2. 2
  Bekijk een komedie film. Het menselijk brein zal best herinneren recente beelden. Het hebben van een goede lach kan helpen door het "overschrijven" het geheugen van de enge dingen.
 3. 3
  Neem een comfortabel en ontspannend bad. Dit zal je geest dringen in een staat van meditatie, ook een goede manier om je gedachten af ​​van die slechte gedachten.
 4. 4
  Heeft iets te ontspannen. Als uw geslacht expressie maakt, verf je nagels, geef jezelf een spa dag, of gewoon gaan en hangen met je vrienden. Ook luisteren naar een aantal van uw favoriete muziek of kalmerende muziek zoals Rock Your Soul van Elisa.
 5. 5
  Lees een luchtige boek. Focussen op de lichtere leerstof in het boek, zelfs voor een tijdje, zal helpen je gedachten af ​​te leiden van degenen die zijn bang u.
 6. 6
  Tellen schapen. Afbeelding van een stelletje schapen in een veld, allemaal in een pen. Mentaal hen in staat stellen om door een poort naar een ander veld en tel ze als ze gaan. Als u niet in slaap tegen de tijd dat je twintig bereiken, blijven rekenen tot je slaperig voelt. Andere methoden (die terrifically werken) zijn zaken als het afbeelden van een lijn die in willekeurige plaatsen, gewoon tellen, enz.
 7. 7
  Probeer te denken aan niets. Het is zeker een ongebruikelijke manier, en de teeniest beetje saai, maar saai uw zelf heeft u te concentreren op de saaiheid, het krijgen van je gedachten af ​​storende gedachten. Geleidelijk aan zul je beginnen te voelen slaperig.
 8. 8
  Luister naar wat muziek, bij voorkeur speciaal ontworpen voor meditatie en ontspanning. Klassieke muziek is ook een optie.
 9. 9
  Bidden. Als je een religieus persoon, zullen uw God zoeken en bidden. Dit is een spirituele manier om je hersenen af ​​te leiden van die ongewenste gedachten.
 10. 10
  Denken over iets alledaags. Dit geldt op dezelfde manier als saai jezelf. Wat is er gebeurd dat was grappig vandaag? Wist Neef Larry springt van zijn fiets weer vandaag, zichzelf pijn?
 11. 11
  Beeld gedetailleerde scènes van plekken waar je veilig voelt. Duidelijk uw geest van ongewenste beelden door het te vullen met beelden die u wilt. Denk aan de laatste keer dat je ging naar Disneyland, bijvoorbeeld wanneer je vrienden of familie waren met jou. Probeer om elk detail van het centrale Plaza, bijvoorbeeld, of de binnenplaats van Fantasy land herinneren. Vergeet niet de bezienswaardigheden, geluiden, geuren, en het warme gevoel van veilig en omringd door familie.
 12. 12
  Zoek professionele hulp. Als u vindt deze gedachten blijven bestaan, of als ze niet worden veroorzaakt door een enge film, maar je merkt dat je niet in staat om te slapen vanwege angst voor vreemde dingen, bijvoorbeeld, heb je een vaag gevoel van naderend onheil al van de tijd, je vrezen het einde van de wereld, of je vaak hebt mentale beelden van de vreselijke, rampzalige dingen gebeuren in je leven of om mensen die je liefde, dit is een indicatie van een angststoornis en kan worden behandeld met medicijnen die niet veranderen je persoonlijkheid, maar gewoon toestaan ​​om normaal te functioneren.
 13. 13
  Colour. Als je van kleuren die je moet tekenen! Maak iets wat je genieten.
 14. 14
  Denken over iets tevreden. Lag in bed comfortabel, Denk na over een film of een komedie die zijn heel grappig. U zult snel moe en je zal goed slapen vannacht!
 15. 15
  Kan raar zijn. Slapen met een ouder of broer, zus te zorgen dat u niet het gevoel alone.It helpt want er is iemand die je liefde en voelt comfortabel met hen. Gevoel alleen kan voelen koud en eenzaam.

Tips

 • Vergeet niet het is nep alle spullen niet echt is maar een film.
 • Als je een bad nemen, zorg ervoor dat u op het eind van het water uitlekken en doe dan een snelle, grondige spoelen met wat koud water (niet ijskoud!) Om lichaamswarmte redenen (je zal zeer warm gevoel als je het niet doet dit) en het is eigenlijk goed voor je huid!
 • Gebruik een dunne deken als je ervoor kiest om een ​​bad te nemen. Anders zal je wakker om 2:00 in de ochtend badend in het zweet.
 • Als je bang bent dat er iets is in de hal of een donkere vlek zijn, kijk recht in het en glimlachen. Het zal u helpen zich zelfverzekerd en veilig.
 • Denk na over leuke dingen en over dingen die je gelukkig maken, of iets waar je naartoe gaat en beginnen om opgewonden te krijgen.
 • Als geen van deze dingen werken, praten met iemand over iets blij of verdrietig om je gedachten vorm te krijgen van de enge dingen.
 • Worstelen met angst is onderdeel van de menselijke conditie, maar soms kan het overweldigend krijgen vanwege stressoren, zoals verlies van baan of andere financiële problemen, ziekte of overlijden van een dierbare, of na dergelijke gebeurtenissen als een aardbeving, orkaan of tornado. Aarzel niet om te zoeken naar wat hulp - het kan vaak tijdelijk, en als het eenmaal geeft zelden problemen weer een persoon.
 • Zorg ervoor dat uw matras is comfortabel, anders ondanks het advies van dit artikel, heb je een harde tijd gaan slapen.
 • Bidden. Dit is een eenvoudige manier om stress te verlichten.

Waarschuwingen

 • Als u dit probleem herhaaldelijk na het bekijken van enge films, kan horrorfilms van de juiste soort genre voor u niet zijn. Probeer komedie, actie, cartoon, etc. Sommige persoonlijkheidstypes zijn nooit in staat om horrorfilms maag - het beste om dit te accepteren en te stoppen om jezelf er doorheen.
 • Als je van horror films, maar vindt ze te storend, overweeg een ander type scary movie: moderne horrorfilms zijn veel grafische en gruwelijke dan de meeste oudere films. Denk aan films als 'Vertigo', 'The Third Man', 'The Birds', 'The Andromeda Strain, "of zelfs" Bride of Frankenstein "of" Dracula "van de oude zwart-wit dagen. Deze films zijn vaak meer aangrijpende en story-based, en minder afhankelijk gruwelijke detail dan de meer moderne films, die zich meer richten op realistische special effects, en creatieve manieren om mensen te doden. De nieuwe horror films zijn veel meer gericht op het bouwen spanning, en plotselinge momenten, griezelige muziek (om de spanning op te bouwen), verlichting, kleuren, et cetera. U kunt ook de stok met PG-13 horrorfilms of horror films met een lagere rating. Als je denkt dat je kunt omgaan met een aantal van de R horrorfilms, gaat over de ouderlijke review sites en ontdek of u ze storend of niet zou vinden.
 • Sommige horror films zijn afgestemd, zodat kinderen ze kunnen kijken en zal niet al te bang. Probeer films zoals "Coraline", "Beetlejuice", of "The Nightmare Before Christmas".