Wkenl

Hoe maak je een eenwieler monteren

Het rijden op een eenwieler kan een tijdje duren om te leren, maar iedereen kan het doen met enige vastberadenheid en praktijk. Het eerste wat je moet leren is hoe het te monteren, zodat je kunt zelfs leren om te rijden.

Stappen

Hoe maak je een eenwieler monteren. Gebruik een reling om je hand te zetten, om zo je evenwicht terwijl je je voet op het pedaal hoger, net als bij het ​​monteren van een fiets, en druk naar beneden.
Hoe maak je een eenwieler monteren. Gebruik een reling om je hand te zetten, om zo je evenwicht terwijl je je voet op het pedaal hoger, net als bij het ​​monteren van een fiets, en druk naar beneden.
 1. 1
  Gebruik een reling om je hand te zetten, om zo je evenwicht terwijl je je voet op het pedaal hoger, net als bij het ​​monteren van een fiets, en druk naar beneden.
 2. 2
  Houd je andere voet op de grond, terwijl je monteren op het zadel. Houd vast aan de muur, terwijl je de andere voet op het pedaal. Duw en jezelf in balans. Je moet naar voren te duwen niet alleen neer op de hoge pedaal. Als je naar voren duwen en niet, zal er niets gebeuren of je zal achteruit gaan.
 3. 3
  Pak je binnenkant voet, en zet het op de binnenkant pedaal.
 4. 4
  Probeer de eenwieler monteren zonder vast te houden aan iets. Begin in je oorspronkelijke positie en duw hard op je rechtervoet. Doe het dan niet te snel of u zult uw voet verliest.
 5. 5
  Push up op de rechter pedaal, krijg je linkervoet op het linkerpedaal, en krijg je kont op de stoel terwijl het tillen, allemaal op hetzelfde moment. Dan gewoon beginnen te trappen.
 6. 6
  Krijg een persoon om u te helpen in evenwicht. Laat ze staan ​​aan weerszijden van je. Legde een hand op elk van hun schouders. Kijk recht vooruit, iets vinden om zich te concentreren op en houd er naar te kijken. Leun niet op de spotters schouders. Houden ze gewoon hun voor steun. Houd uw gewicht op de stoel, of je voeten wiebelen op en neer en je zal eraf vallen. De meeste mensen kunnen leren om vooruit te rijden op een eenwieler met behulp van de methode beschreven in dit schrijven, met een paar uur oefenen per dag gedurende een week-methode. Dus, eenwielers up dudes! En vergeet nooit nooit nooit nooit nooit opgeven!
 7. 7
  Oefenen, oefenen, oefenen. Je moet veel meer praktijk voor vrij-montage, en je moet rijden naast de muur gebruiken voor saldo vóór probeert weg te rijden van de muur.

Tips

 • Zorg ervoor dat u rijdt op gladde cement of asfalt in een weinig verkeer. Het is een stuk makkelijker dan het rijden op gras, vuil of zand, en auto's zal je stoppen en uitstappen.
 • Kijk recht vooruit en kijk naar beneden zo weinig mogelijk. Als je naar beneden kijkt het plakt je kont eruit. Dit kantelt je gewicht te ver naar achteren en maakt je achterover vallen.
 • U kunt de door het bewegen van je schouders in de richting waarin u wilt gaan, maar je moet comfortabel met het gaan recht naar voren meer dan 10 meter zijn voordat je dit probeert. Je soort van gewoon je gewicht te verplaatsen. Het soort komt van nature. Soms beweging van de heupen duurt om een ​​scherpe bocht te krijgen.
 • Een van de moeilijkste onderdelen van eenwieleren nadat u kunt gaan voor een tijdje is het ontbreken van tandwielen. je benen kan krijgen echt moe, maar je quads zal opbouwen.
 • In tegenstelling tot een fiets, de eenwieler ruiter dient te worden afgewogen in elke richting (links, rechts, voor, achter). Links, rechts balans is hetzelfde als het is op een fiets en het maakt niet veel denkwerk nodig hebt als je rijdt op een eenwieler. De voorkant, achterkant balans is meer lastig. Evenwicht in deze richtingen wordt gecontroleerd door zowel leunen en trappen. Leun zachtjes in de richting waarin u wilt gaan, en het pedaal net genoeg om te houden van omvallen. Zodra u sneller je in staat om recht te zitten en omhoog zal zijn. Ga niet te snel gaan, omdat je niet in staat zijn om bij te blijven, en zal vallen.
 • Wanneer veel mensen denken van Unicyclers denken ze van clowns en circusartiesten, maar de dingen een stuk koeler dan jongleren kan worden gedaan op een eenwieler. Probeer de eenwieler off-road of op een stedelijk gebied waar je tricks kunt uitvoeren.
 • Zodra u regelmatig vooruit gaan voor meer dan een paar pedaalomwentelingen, moet je begint te proberen om gratis montage (montage zonder iets te houden). Het leren van deze vaardigheid vroeg zal je mogelijkheden te vergroten voor het rijden.
 • 'S nachts rijden is moeilijker dan dag rijden, maar zullen je vaak meer privacy dan dag rijden. Probeer een goed verlichte tennisbaan of basketbalveld voor de praktijk te vinden.
 • Word lid van uw lokale jongleren en eenwieler club voor verdere instructies. Zij kunnen je veel leren van nieuwe technieken en trucs. En je zult in staat zijn om te rijden in parades en andere koele plaatsen.
 • Als het leren tegen een muur, zorg ervoor dat u de praktijk op zowel uw linker-en rechterkant. Dit zal helpen uw lichaam beter leren en niet wennen aan het leren van een of andere manier in evenwicht.

Waarschuwingen

 • De meeste mensen zouden denken dat een eenwieler gevaarlijker dan een fiets zou zijn, maar dat is niet het geval. De reden is dat voor iemand om een ​​eenwieler rijden, moeten ze altijd de controle. Het is te allen tijde mogelijk te springen uit de eenwieler in elke richting. Er zijn twee dingen die je moet oppassen voor om niet gekwetst:
 • Bind je schoenen goed. Als uw schoenveters komen te zitten in de hub, kunt u gewond raken. Als uw veters te lang zijn in te stoppen in je schoen na het binden hen
 • De as van een eenwieler gaat heel dicht bij de enkel bot bij elke omwenteling, en het is heel gebruikelijk voor beginners om de huid te verliezen op die plek. Een manier vinden om armor de enkel bot tijdens het leren en je zult veel gelukkiger zijn.
 • Probeer niet druppels totdat je kunt rijden opstaan. De impact van het doen van een druppel kan pijn doen.
 • Ook als je sneller dan je aankan, het grootste deel van de tijd te gaan, zul je naar voren valt. Als je te langzaam om in balans te houden, zult u waarschijnlijk achterover vallen. Maar dat je voorbereid bent.
 • Zorg ervoor dat beschermende items zoals een helm en kniebeschermers te dragen.
 • Zeker, zeker, zeker dragen scheenbeschermers als je een beginner bent. U kan uw voet verliezen veel, en het is echt, echt pijn te krijgen klap in het scheenbeen met een eenwieler pedaal.
 • Wees niet bang om te vallen, als u uw evenwicht verliest, zul je beseffen dat 90% van de tijd zal de eenwieler gewoon kick uit onder je en je op je voeten zult landen.
 • Als je merkt dat je voorover vallen, stop venten en laat de eenwieler val. Als je probeert en pedaal sneller naar voren te halen, dat is wanneer je een gezicht fabriek zal doen!

Dingen die je nodig hebt

 • Eenwieler
 • Helm
 • Scheenbeschermers als je ze nodig hebt
 • Gripper schoenen
 • Handschoenen (Als je doet trucs)