Wkenl

Hoe maak je een front flip op de trampoline landen

Heeft u een trampoline of een buurman die men bezit? Leer om een ​​front salto (vooraan flip) te landen!

Stappen

Hoe maak je een front flip op de trampoline landen. Om te landen een front salto, eerste training een tuck jump.
Hoe maak je een front flip op de trampoline landen. Om te landen een front salto, eerste training een tuck jump.
 1. 1
  Om te landen een front salto, eerste training een tuck jump. Je moet veel hoogte aan de top van de sprong hebben, breng je knieën naar je borst mooi en strak dan terug knallen ze uit te landen je flip en u zult versteld staan ​​met je prestatie!
 2. 2
  Begrijp dat je niet moet reizen over de trampoline bed. Daarom wordt u opstijgen in het midden van de trampoline en landing in het midden ook.
 3. 3
  Beginnend op je handen en knieën, stuiteren een beetje dan smullen zeer strak en zeer snel, het opheffen van uw bodem omhoog en naar achteren, de landing op je rug of onderkant. Heb je verplaatst over de trampoline? Als je hebt, probeer het opnieuw. Omhoog en naar achteren. Til je kont boven je hoofd. Als je gemakkelijk kunt landen op je onderaan in het midden van de trampoline, ga terug naar je voeten.
 4. 4
  Nu oefenen kleine sprongen, tot TUCK en dan aan je rug landing je rug precies waar je voeten was toen je vertrok. Als u niet op reis over het bed... bent u klaar om te proberen de landing op twee voeten.
 5. 5
  Springen met je handen die in de lucht boven je hoofd. Springen op slechts 3 of vier keer, daarna Tuck zeer strak en zeer snelle breng je armen naar beneden voor de plooi. Het idee is het krijgen van je knieën naar je borst, niet je bovenlichaam naar beneden gooien.
 6. 6
  Vergeet niet om eerst Tuck, het verzenden van uw bottom-up-en achteruit, net als je deed met de hand en knieën praktijk.
 7. 7
  Als u de landing op je billen, je bent niet hard genoeg stopte, snel genoeg of lang genoeg. Tuck strak, echt snel en vasthouden aan de plooi een beetje langer.
 8. 8
  Als u de landing en voorover vallen, je bent dan draaien en je nodig hebt om het te vertragen een beetje.
 9. 9
  Als je gewoon niet kunt krijgen... ga terug naar de handen en knieën de praktijk tot je kunt leren om rond te krijgen om je voeten / bodem.
 10. 10
  Vergeet niet om dan rechts salto op de top van de sprong, en niet om je hoofd te gooien naar beneden. Uw bum gaat VOORDAT je hoofd. Dat is, hoog springen en vervolgens af te duwen met je rug benen en zet je knieën naar je borst en dan wanneer je dicht bij de landing knallen ze uit bent.

Tips

 • Niet opstijgen aan het ene uiteinde van de trampoline. je zult vooruit te stuwen. Opstijgen in het midden en het land in het midden.
 • Niet doen veel stuiteren voordat. Slechts 2 bounces en GO. anders krijg je moe en zal niet het momentum te omzeilen.
 • Houd je ogen open en kijk naar de grond om te landen op je voeten.
 • Wees niet bang als je bent het zal alleen je rotzooi.
 • knijp je buik en onderzijde je de kern van kracht die je nodig hebt om rond te krijgen om te geven.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw trampoline is groot genoeg om te spiegelen op.
 • Als u het plein gymnastiek trampoline (Een zeer veerkrachtig trampoline gemaakt voor mensen in gymnastiek), wees voorzichtig als deze is zeer veerkrachtig en kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. Laat net buiten een beetje lucht en dat is alles wat je nodig hebt, tenzij streeft naar een double. Zijn zeer eenvoudig naar voren leunen, springen en smullen en rol om deze te voltooien, maar zich bewust zijn als je beneden komt u stuiteren als dit is zeer veerkrachtig geraakt.
 • Heeft deze stunt niet op de grond voor het doen van het op de trampoline.

Dingen die je nodig hebt

 • trampoline