Wkenl

Hoe maak je een mountainbikeparcours maken

Mountainbiken kan een zeer leuke en lonende sport zijn, maar zonder de juiste plek om te rijden, kan het niet leuk zijn op alle.

Stappen

Hoe maak je een mountainbikeparcours maken. Volg de correcte gebouw procedures.
Hoe maak je een mountainbikeparcours maken. Volg de correcte gebouw procedures.
 1. 1
  Toestemming krijgen. Niets ruïnes van de reputatie van mountainbikers meer dan illegale paden. Dit is erg belangrijk omdat het zal een verschil maken om te vragen, alvorens alleen het bouwen.
 2. 2
  De bosbouw (commissie) dienst zal een illegale pad vernietigen als ze het vinden.
 3. 3
  Volg de correcte gebouw procedures. Een goede plek om deze info te vinden is IMBA. ( http://www.imba.com/resources/trail_building/sustainable_trails.html )
 4. 4
  Vind een groot gebied om te bouwen op. Bossen zijn een goede plek, maar ze moeten een parcours hebben via hen. Bossen werken goed omdat ze obstakels al is.
 5. 5
  Wanneer u een leuke plek om te zetten, probeer wat sprongen te bouwen van hout of vuil. Maken ze een redelijke hoogte, maar niet gek. Misschien 1-3 meter boven de grond. Voordat je de hellingen hoewel, zorg ervoor dat je ruimte te vertragen als je uit de sprong - je wilt niet rechts rijden in een boom of heuvel of vuil.
 6. 6
  Nadat je een aantal sprongen in, kan je wat meer leuke dingen toe te voegen.
  • Graven van een ruimte in de grond ongeveer 5-6 cm diep.
  • Zoek een aantal boomstammen of andere vormen van grote ronde stukken hout.
  • Afhouwen aan maten bout 1.5 meter lang.
  • Doe ze in de sloot je gegraven en er wat vuil rondom hen, zodat ze niet rond rocken.
  • Ruimte ze uit elkaar zodat je meer bounce. Ga niet te gek op hen of uw banden zal uiteindelijk uitzien als pleinen.

Vermijd de 10 meest voorkomende parcours gebouw fouten

Want zolang de mens zijn na paden, we zijn het maken van fouten op de paden. Nog steeds, onze misstappen - of ze ons nog in het spijsverteringskanaal van sabeltandig beesten of wandelend de intestinale wegen van trail-oprukkende voorsteden - meestal alleen van invloed op onszelf. Wanneer parcours bouwers fouten maken, maar ze beïnvloeden iedereen. Trail gebruikers, terreinbeheerders, vegetatie en fauna allemaal voelen de steek van de goedbedoelende maar onervaren parcours bouwer. In onze reizen, zien we vaak steeds weer dezelfde fouten, maar het goede nieuws is dat ze kunnen allemaal worden vermeden. In een poging om ze te begraven naast dinosaurussen in de evolutionaire kerkhof, brengen wij u de top 10:

 1. 1
  Niet krijgen terreinbeheerder goedkeuring. We weten, we weten: je wil gewoon paden te bouwen. Maar geloof dat niets - geen enkele ene moer - nog belangrijker voor het starten trail werk dan de toestemming van de landeigenaar / manager. In onze ervaring, het ontbreken van toestemming te beveiligen is de grootste oorzaak van trail sluitingen. Als het gaat om bouwen paden, om vergeving te vragen is niet beter dan om toestemming te vragen.
 2. 2
  Vallen voor de val lijn. Simpel gezegd, vallen lijn paden zijn erosie nachtmerries. Ze turbo-lading natuurlijke en door gebruikers gemaakte erosie, het blootstellen van stenen en wortels en in het algemeen leeft korte leven voordat hij los, wijd, ecosysteem-verwoestende rampen. Totale parcours leerjaar moet 10 procent of minder zijn:, en de 10 procent regel trail rang, of steilheid, mag niet meer bedragen dan de helft van de klas, of de steilheid van de helling: te slepen dat laatste, gebruiken de Half Regel te bouwen.
 3. 3
  Raden van de klas. Niemand, ongeacht hoe meesterlijk hun oog, kan raden parcours kwaliteiten rechts elke keer. Tuurlijk, het is leuk om te proberen, maar gebruik een inclinometer om de rang te bevestigen wanneer je ligt eruit trail - het is de moeite waard een regiment van self-powered, Fantasia-stijl Pulaskis, omdat er geen hoeveelheid trail werk kan een parcours gebouwd op een vast onhoudbaar rang. Als u niet beschikt over een inclinometer hebben, raden we een investering in deze onmisbare tool.
 4. 4
  Tegen de stroom. Niet eens renbanen - die soms zijn ontworpen met grillige stroming ritme van een racer's af te werpen - moet deze kaart gebouw faux pas te maken. Alle parcours bouwers moeten maken "vloeiende overgangen" hun mantra. Slechte doorstroming, vooral snelle secties leidt in scherpe bochten, is een primaire oorzaak van conflicten gebruiker. Als u het bouwen, denk stroom - het is de sleutel tot een aangenaam parcours.
 5. 5
  Half bankje is half gebakken. De enige keer dat je ooit moet beknibbelen op een volledig bankje snede parcours wordt (1) bij de schuine zijde is zo steil - 80 procent of meer - dat de backslope dan zes meter hoog, of (2) wanneer uw route ontwerp dwingt je om bouwen dicht bij de afdaling kant van een grote boom. In beide gevallen moet een goede wieg wand gebouwd om de gedeeltelijke bench ondersteunen en, zoals in alle paden moet het loopvlak een 5-7 procent outslope handhaven.
 6. 6
  West-Virginia klimmen beurt. Onze vrienden in West-Virginia liefdevol gaf deze naam aan een deel van hun steile, val lijn bochten, en terwijl ze me gelukt met het in een paar locaties vanwege het soort bodem en de gebruiker, zullen de meeste vallen lijn bochten slecht eroderen. Als u wilt dat uw klimmen blijkt te verduren, bouwen ze op sideslopes zonder steiler dan een zeven tot 10 procent rang.
 7. 7
  Het bouwen van huizen van stro. Vergeet niet de kleine varkentje, die zijn huis bouwde met stro? Hij werd chowed door een wolf. Met behulp van onwaardig materialen bij de bouw parcours structuren verlaat u en anderen eveneens kwetsbaar door het verminderen van de veiligheid van de constructie en duurzaamheid. Dit opent de deur naar dingen zoals pijn, schuld en zelfs advocaten. Bouw het recht. Houd de wolven op afstand.
 8. 8
  Afwerking van een lijn voor zijn tijd. Wij van harte steunen op-de-trail training, maar sommige nieuwe parcours bouwers zijn zo enthousiast om te bouwen meer te houden! nieuw! beter! paden die ze niet genoeg tijd of zorg aan elke nieuwe parcours afdeling zijn wijden. Weersta de verleiding om vooruit te komen. Niet afmaken van een lijn voor zijn tijd, en altijd fouten uit het verleden te patchen.
 9. 9
  Verder bouwen aan een weg naar oma's huis. Dit is wat we een aantal parcours bouwers 'obsessie met voering parcours met logs bellen. Een goed geconstrueerde route mag ze niet nodig. In feite kan langs een parcours met logs vangen water en verhoging van erosie.
 10. 10
  Negeer oude wonden. Zoals mountainbikers we kunnen denken onze littekens zijn cool, maar littekens op het land achtergelaten door gesloten paden zijn schadelijk wonden die moeten genezen. Terugvorderen altijd geërodeerd gebieden met controledammen - natuurlijke obstakels zoals boomstammen of rotsen die de doorstroming van het water en de bodem af te leiden - en het vrijmaken van alle gesloten paden met getransplanteerde inheemse vegetatie die de oude gang verbergt. Schijnen de schijnwerper op de grote paden die je hebt opgebouwd, niet de lelijke littekens die zijn achtergelaten.

Tips

 • Voor een mooie helling, probeer dan een logboek ongeveer 1-2 meter breed. Zet de stam horizontaal over het parcours en pak zand aan weerszijden. ZORG ERVOOR OM HET ZAND PACK ECHT HARD om de log wegrollen als je het springen stopt.
 • Proberen te creatief met wat je krijgt. Wees niet bang om verschillende dingen te proberen.
 • Een ander leuk ding om te doen is het vinden van een lange dunne log over een voet in omtrek, of een 2 op 4. Prop ze met stukken hout onder elk uiteinde. proberen om een ​​kleine helling aan elke kant te krijgen en dan proberen te rijden op het. Het is moeilijk en vergt enige oefening.
 • Niet de sprong te lang anders als je moet veel sneller kon je springen in een boom te maken.

Waarschuwingen

 • Zoals altijd moet je een helm te dragen. Als je groter maken sprongen of zet dingen in de lucht, en je valt af, kon je in een wereld van pijn.
 • Als u het maken van een pad voor andere mensen om plaats waarschuwingsborden gebruiken om rijders over komende gevaren bv. hellingen, drop-offs of bom gaten te waarschuwen.
 • Ook, probeer niet om iets stoms te rijden van een sprong achteruit met je ogen dicht te doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een fatsoenlijke mountainbike
 • Fietshelm
 • Sommige stukken hout (logs en 2 bij 4's werk goed)
 • Een grote plek om te rijden
 • Beschermende kleding (helm, handschoenen, elleboog / knie-pads als je ze nodig hebt)
 • Vrienden te rijden met (het is een stuk leuker met bedrijf)
 • Spade
 • Handschoenen