Wkenl

Hoe maak je een professionele bokser te worden

Voor veel mensen, boksen is een manier van leven en ze maken extreme offers in de uitoefening van om een ​​professionele vechter. Of u nu al dit te doen of wilt u beginnen met uw boksen dromen na te streven, hier zijn de stappen die u moet nemen om een ​​professionele bokser te worden.

Stappen

Hoe maak je een professionele bokser te worden. Kies een boxing club.
Hoe maak je een professionele bokser te worden. Kies een boxing club.

Join Een Boxing Club

 1. 1
  Kies een boxing club. U wilt een die is aangesloten bij Europa boksen, en dat heeft ook een reputatie voor training strijders. Als je serieus over dit bent, ga niet naar een health club die toevallig boksen klassen.
 2. 2
  Praat met de trainer. Hij zal hun werkuren, vergoedingen en methoden van training uit te leggen. U vindt hier ook zijn ervaring als bokscoach en of hij was een vechter zelf op een punt.
 3. 3
  Check hun lidmaatschap. U wilt een club die een breed scala van klanten op verschillende niveaus heeft. Als je begint om je vaardigheden te ontwikkelen, zult u wilt beginnen sparren met andere mensen. Een club met vechters op alle verschillende niveaus betekenen dat er altijd iemand voor u om mee te werken en dat u kunt gaan groeien met de club.

Begin training

 1. 1
  Boksen basics. Uw instructeur zal u tonen de fundamentele boksen beweegt als jabs, uppercuts en hooks. Je moet ook worden nagedacht pointers in voetenwerk, de positionering en de verdediging beweegt.
 2. 2
  Fysieke training. Het aantal manieren waarop een bokser kunnen hun lichaam beter is eindeloos. Een goed programma zal onder zware en snelheid zak ponsen, circuit training en springtouw. Je moet de opleiding buiten de ring een paar keer per week bij een minimum zijn.
 3. 3
  Gymnastiektrainingen. Deze training moet 90 minuten duren en 3-4 maal per week gedaan. Een goede boksen gebaseerde training zou 20 minuten van sit-ups en push-ups, 20 minuten op een hometrainer en vervolgens 30 minuten joggen. De sessie kon eindigen met 10 minuten van de jump roping en 10 minuten van sparren met een bokszak of, indien mogelijk, een andere persoon.
 4. 4
  Stretching. Je moet stretching voor 20-30 minuten voor en na elke training om blessures te voorkomen en te verminderen spierstijfheid.
 5. 5
  Dieet. Alle professionele boksers volgt een soort van dieet of voeding programma. Uitwerken betekent niets als je niet goed eet.

Word een amateur-bokser

Het verschil tussen amateur-en professionele boksen is dat u zal worden toegestaan ​​om beschermend hoofddeksel te dragen. Dit is essentieel in het begin stadia van uw carrière vechten om te voorkomen dat potentieel fatale verwondingen terwijl je leert om jezelf te beschermen.

 1. 1
  Vind uw lokale amateur-boksen organisatie. Dit kan gedaan worden op de Europa boksen website.
 2. 2
  Registreer u als een amateur bokser. Je zal dit doen door het invullen van een aanvraag en het ondergaan van een lichamelijk onderzoek van uw arts.
 3. 3
  Onbestraft boksen evenementen. Deze gebeurtenissen zijn de manier waarop de meeste vechters krijgen hun eerste ervaringen. De gevechten tellen niet mee voor je plaat, maar zijn de veiligste en meest praktische manier om ervaringen.
 4. 4
  Begin uw amateur-boksen carrière. U zal worden geplaatst op basis van uw gewicht, leeftijd en klasse, die zal beginnen als "novice." Beginnen in de lokale en regionale toernooien, met een lange-termijn doel van concurrerende in de VS Amateur Championships en het verdienen van een plek op de Amerikaanse Boxing team

Word een professionele bokser

 1. 1
  Zoek een manager. Uw manager zal hebben connecties te boksen koppelaars die u opgezet met gevechten. U wordt nu het verdienen van geld, maar ongeveer 20 procent van je loon gaat naar de manager en de matchmaker.
 2. 2
  Get licentie. U moet een professionele boksen vereniging (IBF, WBC, WBO en WBA) lid en ontvang rijbewijs van een bokser uit de boksen commissie u zal vechten inch
 3. 3
  Klim de gelederen. Je uiteindelijke doel moet zijn om een ​​kampioenschap riem te winnen. Als je riemen kan houden in drie van de vier verenigingen, wordt u aangemerkt als een "Super Champion." Houden van alle vier de banden maakt u de "Undisputed Champion."

Tips

 • Als u besluit dat professioneel boksen is niet voor jou zijn er nog vele andere banen binnen de sport die u kunnen interesseren.
 • Wees klaar voor om het even wat op je afkomt.
 • Respecteren altijd uw medestrijders! Het helpt om een ​​betere vechter en een respectabel persoon.

Waarschuwingen

 • Als je eenmaal een professionele bokser, heel voorzichtig zijn over niet betrokken zijn bij gewelddadige situaties buiten de ring. Als je iemand met je handen vallen en te worden gearresteerd, kan het tegen je werkt in de rechtbank om volledige kennis van uw ponsen potentieel hebben.
 • Een bokscarrière kan leiden tot ernstige verwondingen die zouden kunnen worden permanent schadelijk of fataal.
 • U kunt in de verleiding om de sport door de gedachte van het grote geld. Zeer weinig boksers maken het naar de top en voor de meeste, ring winst fungeren als een impuls aan reguliere inkomsten.