Wkenl

Hoe maak je een sap snel uitvoeren

Dit artikel zal u tonen hoe u een succesvolle sap snel hebben. Juice vasten is ideaal voor gewichtsverlies of onevenwichtigheden gezondheid. Het is ook een gezonder calorie snel in de plaats van een water snel. Een sap snel is een soort detox dieet. Een sap snel gaat om de inname op korte termijn van rauwe groente en sap en alleen water. Voorstanders van sap vasten gebruik sap omdat het denkt dat het een goede bron van vitamines en antioxidanten zijn.

Stappen

Hoe maak je een sap snel uitvoeren. Bereid je lichaam voor een sap snel.
Hoe maak je een sap snel uitvoeren. Bereid je lichaam voor een sap snel.
 1. 1
  Bereid je lichaam voor een sap snel. Eet niets dan rauwe groenten en fruit voor twee dagen in de aanloop naar de fast. Begin je snel met een laxeermiddel (een natuurlijk laxeermiddel) of een klysma. U krijgt een klysma moet elke dag dat je niet een stoelgang hebben, anders gifstoffen kan opbouwen.
 2. 2
  Bevrijd uw systeem van afval. Eerste ding in de ochtend: Stoelgang of klysma. (Onderzoekers hebben bewezen dat een kop van bijna hete thee gemaakt met citroensap en ruwe honing stimuleert de darmen te verplaatsen.)
 3. 3
  Hebben deze voedingsmiddelen voor elke maaltijd.
  • Ontbijt: Heb een warm kopje kruidenthee.
  • Halverwege de ochtend: Heb een glas vers sap verdund 50/50 met zuiver water.
  • Halverwege de middag: Heb een warm kopje kruidenthee.
  • Laat in de middag: Maak een wandeling, en hebben een bad of een milde lichaamsbeweging.
  • Vroege avond: Heb een glaasje verdunde fruit of groentesap.
  • Een uur voor het slapen gaan: Heb een kopje groentebouillon.
  • Dit is slechts een schets. U kunt maximaal werkt je eigen schema aan uw behoeften. Wanneer je dorst kunt u zuiver water drinken. Denk er altijd aan uw sappen 50/50 met water verdunnen. Uw totale sap en bouillon volume moet ongeveer twee pinten op een-en-een-halve liter per dag. Vergeet niet om fruit-en groentesappen nooit door elkaar. Zonder een gekwalificeerde beoefenaar toezicht u, doe het niet een sap snel langer dan tien dagen. Met begeleiding, kunt u oplopen tot dertig dagen! En ook niet vergeten dat een "healing crisis" is waarschijnlijk optreden als u een voorgeschiedenis van de ziekte. ("Healing crisis" hieronder toegelicht)
 4. 4
  Breek dit type snel langzaam om niet om uw systeem te shockeren. Houd de verse bouillon in uw dieet verlaten in de brokken van groenten voor de eerste dag na. Voeg vervolgens langzaam rauwe groenten en fruit. Probeer om te verblijven op een gezond dieet zonder vlees voor zo lang als je kunt!
 5. 5
  Geleidelijk aan weer normale voedsel als u klaar bent met uw snel. De eerste dag dient te bestaan ​​uit twee stuks fruit. Elk stuk fruit is verdeeld in tweeën, zodat er vier porties voor die dag. De tweede dag moet bestaan ​​uit licht gestoomd niet-zetmeelrijke groenten, zoals spinazie. De derde dag zou moeten bestaan ​​uit bruine rijst, verse salade. De vierde dag zou moeten bestaan ​​uit biologische yoghurt, smaakloze en ongezoet, en eieren. De vijfde dag moet bestaan ​​uit vlees, kip, vis, tofu, indien gegeten, en voor de komende dagen, hervat uw oorspronkelijke dieet.

Tips

 • Tussen 32 en 64 gram sap wordt meestal aanbevolen per dag tijdens de vasten. Het sap wordt gedronken gedurende de dag. Typische fruit en groenten bevatten selderij, wortel, boerenkool, kool, appel, ananas, cranberry, spinazie, bieten, en greens. Citrusvruchten worden vaak vermeden.
 • De giftiger zijn lichaam is, hoe ernstiger de ontgifting of genezing crisis. Dit wordt gekenmerkt door een tijdelijke toename van de symptomen gedurende de reiniging of detox proces dat mild of ernstig zijn. Misschien voel je je slechter en dus concluderen dat de behandeling niet werkt. Maar deze reacties zijn plaats tekenen dat de behandeling werkt en dat je lichaam gaat door het proces van het schoonmaken zelf van onzuiverheden, toxines en onevenwichtigheden.
 • Bij de introductie van voedsel terug in het dieet, voorstanders van het vasten suggereren kauwen voedsel goed, zodat ze makkelijker verteerd.
 • Als u geïnteresseerd bent in een meer detoxing soort dieet, probeer dan een water snel.
 • Biologische groenten en fruit zijn meestal aanbevolen. Als biologische producten niet beschikbaar is, beoefenaars suggereren peeling van de huid uit groenten en fruit of het wassen van groenten met een niet-giftige producten schoner, meestal verkrijgbaar bij reformwinkels.

Waarschuwingen

 • Grapefruitsap dient niet te worden gebruikt tijdens een sap snel, vooral door mensen die bepaalde geneesmiddelen op recept. Verbinding in grapefruit kan de wijze waarop bepaalde medicijnen worden gemetaboliseerd in het lichaam te veranderen. Recent bewijs suggereert dat granaatappelsap ook hetzelfde effect kan hebben.
 • Vaak tijdelijke bijwerkingen van een sap snel zijn hoofdpijn, vermoeidheid, hypoglykemie, constipatie, acne, verhoogde lichaamsgeur en slechte adem.
 • Zorg ervoor dat wanneer je het uitvoeren van een snel, u een arts te raadplegen en onder van een arts toeziend oog. Vasten tijdens de zwangerschap wordt afgeraden. Degenen die in de gevorderde stadia van kanker, diabetes, hart-en vaatziekten en tuberculose moet niet vasten. Vermijd vasten in geval van een psychische aandoening, lage bloeddruk en maagzweren. Vooral te vermijden is het vasten waar een patiënt kanker van de lever of alvleesklier. Sommige van deze genoemde onevenwichtigheden kunnen verbeteren met vasten, maar deze patiënten dienen medisch toezicht hebben. Op die manier, als een crisis of complicaties voordoen, kunnen zij onmiddellijk worden behandeld.