Wkenl

Hoe maak je een snellere fastball

Dus, je bent een baseball pitcher. Je probeert je best alle tijd om te starten een geweldig snelle bal recht over de plaat, en de staking minstens een kerel... Maar dat kan niet. Waarom? Misschien is het omdat je armen zijn niet sterk enough.maybe omdat je niet afzetten je achterste been, Misschien is het omdat je nastreeft weg. Wat de reden ook, zal deze instructies helpen om sneller te gooien, rechtere, snelle ballen.

Stappen

Hoe maak je een snellere fastball. Strekken om de 4 dagen, vooral voor het gooien.
Hoe maak je een snellere fastball. Strekken om de 4 dagen, vooral voor het gooien.
 1. 1
  Strekken om de 4 dagen, vooral voor het gooien. Ijs je arm na het gooien! Het zal pijn te verminderen en zwelling.
 2. 2
  Speel lange worp. Over een periode van weken, werk je weg terug tot je niet de bal verder te gooien. Voor jongere kinderen werken terug tot ongeveer 100 meter. Oudere kinderen op de middelbare school en universiteit moeten proberen om terug te werken tot ongeveer 250-300 meter. Let op dit is over een periode van weken en niet meteen. Probeer lange toss over 4 of 5 keer per week, en speel vangst elke dag.
 3. 3
  Goede monteurs zorgen voor u om harder te gooien dan alleen de bal te gooien. Monteurs zijn veruit het moeilijkste deel van pitching. Er zijn vele technieken die werken om alles uit wat je gooit krijgt, maar er zijn nog meer technieken die je beperken. Juiste of aanvaarde techniek omvat het volgende. Logeren terug op je achterste voet en het krijgen van uw handschoen arm zelfs of verhoogde boven je schouder lijn. Je armen moeten tegelijk breken met je benen. Onthoud-vermogen komt van de grond af. Maar, het afzetten met het been voordat u uw heupen vermindert de controle over je lichaam en verwijdert uw anker, zodat je niet meer kunt krijgen volledige kracht van je kern, of het gebied dat je dijen omvat tot aan je onderste borst. De kern is het sterkste deel van je lichaam. Dit resulteert in minder controle over uw pitching. Je heupen moeten beginnen te roteren net voordat je af te duwen het rubber met je achterste voet. Dit zal je hoofd stil te houden. Terwijl je heupen draaien, moet je gooien elleboog in een hoek van 90-110 graden, en je schouder zou moeten zijn in een rechte lijn met je elleboog. Na het aanzetten, moet u door te gaan met je hele lichaam naar de catcher.
 4. 4
  Belangrijke dingen om te onthouden over je voeten terwijl pitching zijn... 1. Wanneer op de ingestelde positie, moet je "niet-werpen" foot zijn 1-2 centimeter in de voorkant van je voet te gooien (dit zal uw rotatie van je heupen te helpen). 2. Na de pauze, moet je voet loodrecht worden gewezen naar huis tot vlak voor je land. Wanneer je heupen draaien, je voet zet met hen, wat resulteert in je teen wijst naar de thuisplaat (via een bocht van 90 graden).

Tips

 • Bij het afspelen van Long Toss, zorg ervoor dat je de bal recht te gooien. Niet lob de bal zodat het net je vriend heeft bereikt, wil je de bal te gooien door je vriend, zelfs als dit betekent dat de bal stuiteren een paar keer om hen te bereiken. Een rechte worp met bounces is altijd beter dan een lob (regenboog) die niet stuiteren.
 • Stamina is ook heel belangrijk in het werpen van een honkbal sneller dus ren veel op te bouwen. Je ziet veel meer snelheid en uithoudingsvermogen.
 • Hardlopen is ook goed als je arm pijn doet omdat melkzuur opbouwt die niet goed is en actief bevrijdt je arm ervan, dat is goed. Ook lopen bouwt kracht in je benen, en je kracht halen uit je benen.
 • Toss rond een geneesmiddel bal. Het helpt spieren op te bouwen. Hoe zwaarder het beter.

Waarschuwingen

 • Als je niet rekken en opwarmen correct, kunt u uzelf verwonden.