Wkenl

Hoe om te laten testen op soa's zonder dat je ouders weten

Getting getest is belangrijk omdat weten als u een ziekte zal toestaan ​​om het behandelen en voorkomen van verspreiding van het aan anderen.

Stappen

Hoe om te laten testen op soa's zonder dat je ouders weten. Ga naar uw dichtstbijzijnde gepland ouderschap.
Hoe om te laten testen op soa's zonder dat je ouders weten. Ga naar uw dichtstbijzijnde gepland ouderschap.
 1. 1
  Ga naar uw dichtstbijzijnde gepland ouderschap. Ze geven gratis testen tot tieners en geen ouders te vertellen. Misschien wilt u een zoekopdracht op wetten van uw regio's over de jongste leeftijdsgroep tieners doen kan krijgen testen zonder ouder (het is rond 15-16 in de meeste gebieden). Als u niet beschikt over een Planned Parenthood, ga dan naar een walk-in kliniek en zeker om te vragen over het privacybeleid. Vele malen klinieken zullen de testen te doen daar, maar als ze zijn vooral bezig met ze kunnen hebben u een afspraak ingesteld.
 2. 2
  Hebben een vertrouwde vriend of volwassene rijdt u en bieden morele steun. Het is altijd beter om een ​​vriend te hebben.
 3. 3
  Wees bereid om vragen over je seksuele geschiedenis, zoals hoeveel partners je hebt gehad beantwoorden, enz. Realiseer je dat deze vragen worden niet gesteld, zodat mensen je kunnen beoordelen, maar zodat ze kunnen helpen om veilig te zijn.
 4. 4
  Geef ze het nummer van een vriend mobiele telefoon, niet uw huis of cel, zodat ze kunnen prive contact met u opnemen wanneer uw resultaten worden gedaan.
 5. 5
  Luister aandachtig naar de safe seksadvies kliniek personeel kan u en zorg ervoor dat je alle vragen die u kunt hebben. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.
 6. 6
  Als ze gaan u uw resultaten te geven en je hoeft inderdaad een norm, kan de kliniek personeel u te bieden begeleiding en / of hulp op het vertellen van je ouders, als u kiest.
 7. 7
  Als het gebruik van de diensten van de geplande ouderschap is geen optie kunt u ook overwegen contact opnemen met de arts verbonden SOA testen netwerk via gratis telefoonnummer door te bellen naar 1-877-894-6458.

Tips

 • Planned Parenthood is gespecialiseerd in het helpen van tieners. Als je verlegen bent, weet dat deze plaats bezighoudt met veel tieners en zal u niet oordelen.
 • Zodra u klaar bent om de volgende stap te zetten en hebben seks met je nieuwe partner bent, beveel ik ga met je partner naar de artsen en beide krijgen volledig getest voor alle SOA's. Als je nog niet klaar bent om dit soort discussie, dan moet je niet hebben van seks met hen. Voorgesteld door STDdatings.com.

Waarschuwingen

 • Niet vertellen van je ouders kan ertoe leiden dat u meer problemen. Als er iets dwars zit, kunnen de ouders bijna altijd zien en kan proberen om erachter te komen wat er mis is.
 • Bellen naar Planned Parenthood of een clinic zal verschijnen op uw telefoonrekening, of u de vaste of mobiele telefoon te gebruiken. Als een telefoongesprek nodig is, gebruik dan een telefooncel. Als je een pre-paid telefoonkaart hebt, kunt u die gebruiken en om uw anonimiteit te beschermen.