Wkenl

Hoe te persistent

Volhardend is een vaardigheid die kan helpen om een ​​doel te bereiken, krijgen wat je wenst en kan zelfs een middel waarmee je jezelf opkomt in het gezicht van hardnekkige of moeilijk inwoners. De toepassing van doorzettingsvermogen om elke taak, interactie of doel is vaak wat maakt een onderscheid tussen degenen die succesvol zijn en degenen die niet in elke onderneming. Inderdaad, een gebrek aan doorzettingsvermogen of "opgeven van te vroeg" is een van de meest voorkomende redenen voor het falen in een poging.

Dit artikel heeft betrekking op de rol van persistentie in het verwezenlijken van een doel, het overwinnen van falen en krijgen wat je wilt in de interactie met andere mensen.

 • 1 Steps
  • 1.1 Doel prestatie
  • 1.2 voortdurend tot falen
  • 1.3 Omdat het aanhoudende bij weigering of het aanvragen van iets
 • 2 Tips
 • 3 Waarschuwingen
 • 4 Zie ook Googles

Stappen

Hoe te persistent. Breek het doel in kleinere stukken.
Hoe te persistent. Breek het doel in kleinere stukken.

Het bereiken van doelstellingen

Als je ooit hebt aangesloten bij een sportschool op 2 januari en woonde religieus tot 4 januari, weet je dat doorzettingsvermogen, terwijl uitdagende, nodig is om uw doelen te bereiken is. Of u nu probeert om een ​​nieuwe gewoonte te stellen, werpen een oude, of bereiken van een groter project, het is een ding om een ​​doel te stellen, maar heel andere zaak om te volgen door. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u kunt helpen jezelf vast te houden.

 1. 1
  Stel een doel. Wees specifiek over wat resultaten die u wilt bereiken. Wees specifiek over het tijdsbestek waarin u wilt uw doel of resultaat te bereiken. Evenals het instellen van een doel, zorg ervoor dat het iets is wat je redelijkerwijs kan bereiken.
  • Noteer je doel ergens dat je het regelmatig ziet. Dit zou kunnen worden in een tijdschrift, op Post-It Notes, op een muurkrant, enz.
 2. 2
  Breek het doel in kleinere stukken. Kleinere stukken zijn eenvoudiger te beheren en gemakkelijker te realiseren, en ze geven je een gevoel van vervulling eerder.
  • Delen door de tijd. Pakken een taak in 15 minuten of een uur stukken. Als je probeert om je gewoontes te veranderen, ga dan voor een dag, dan een ander.
  • Verdeel de taak zelf in stukken. Sorteer zo veel bestanden tegelijk, of schoon zoveel vierkante meter.
 3. 3
  Doe een klein beetje. Vijf minuten, drie keer per week is beter dan niets, en het lijkt misschien niet zo moeilijk. Vervolgens bouwen van daar.
 4. 4
  Leren wat je motiveert. Houdt u van de voldoening van een job well done? Kijk of je kunt het verbeteren van uw vorige pogingen. Heeft u genieten van de aandacht of lof van anderen? Van plan om te pronken met je werk als je klaar bent, of aan te tonen dat als je gaat.
 5. 5
  Zet een herinnering ergens prominent. Bent u probeert om geld te besparen om een ​​huis te kopen? Zet een foto van uw droomhuis op je badkamerspiegel - of in de voorkant van uw creditcard.
 6. 6
  Maak er een gewoonte. Doen wat het is elke dag, indien mogelijk. Een tactiek die kan werken is aan te sluiten op een gewoonte die je al hebt. Bijvoorbeeld, als je borstel al je tanden elke avond voor het slapen, dat zou een goed moment zijn om en was je gezicht, ook. Uw planten water als je mee in je mail of neem de hond. U kunt zelfs trek een paar onkruid terwijl je wacht op de slang te draaien.
 7. 7
  Maak het leuk. Zet de muziek of luisteren naar een audio-boek als het een repetitieve taak, zoals het schilderen van een kamer. Daag jezelf uit om een ​​bepaald bedrag te voltooien of te krijgen door een bepaalde hoeveelheid tijd. Als iemand werkt samen met u, maken het een race. Je zou zelfs kunnen gooien in een kleine bet (een massage, a) als een uitdaging en jezelf iets te bewijzen aan te geven.
 8. 8
  Ga publiek. Vraag een vriend om u te begeleiden, of gewoon om in te checken op uw vooruitgang. Je zult het een stuk moeilijker om uw training onttrekken als je weet dat iemand komt om te vragen te vinden. Er is zelfs een website genaamd StickK.com waar u kunt "zet een contract op jezelf" online voor iedereen te zien en als je niet om je doel te bereiken, u geld schuldig aan een goede doel dat jij kiest als onderdeel van de deal.
 9. 9
  Houd score. Schrijf je vooruitgang in een dagboek of agenda. Je kon gewoon merk elke dag dat je gedaan hebt (of niet) iets doen, of je kan schrijven in iets te meten: hoe ver je ging, of hoe snel, hoeveel items je klaar, of hoeveel tijd je besteed.
 10. 10
  Neem pauzes. Hoewel het kan voelen nobel om te strijden op en niet rusten, dit is niet een verstandige optie. Jij en je lichaam behoefte periodes van rust om zich te hergroeperen en nieuwe energie. In het bijzonder, je onderbewustzijn blijft door problemen te werken tijdens een pauze, dus het is belangrijk om jezelf deze ruimte te geven. Rust is essentieel voor het handhaven doorzettingsvermogen.
 11. 11
  Beloon jezelf voor persisterende. Beloningen maakt het meer waarschijnlijk dat je zult doorgaan met het bereiken van je doel, omdat veel grote doelen maanden kan duren of zelfs jaren te bereiken. Hoe langer de tijd die nodig is om het doel te bereiken, hoe meer je het risico te verliezen motivatie. Om dit te voorkomen, kunnen kleine frequente beloningen houden u sterk en scherp blijft. maak een lijst van beloningen je zult jezelf geven na bepaalde prestaties, zoals een kleine beloning voor een dag vast werk en een grote beloning voor vast werk een maand naar het doel.
  • Plan kleine beloningen. Voeg een sticker aan uw collectie, een ster aan uw agenda, of een veer om je pet voor elk gedeelte van de taak die u voltooien. Ga naar de bioscoop of een nacht doorbrengen in het theater met vrienden.
  • Plan grote beloningen. Beloningen die meer kosten of planning te betrekken kan worden opgenomen als minder frequente maar vitale injecties van inspiratie. Bijvoorbeeld, een plan om uw muziekinstrument upgraden als u een aantal specifieke niveau van vaardigheid te bereiken, als je het leren van een taal, een plan om een ​​reis ergens nemen om het te oefenen.
  • Maak de beloningen relevant en geschikt is voor uw doel. Als je begint een tuin, krijgen een nieuwe fabriek voor elk gedeelte van de bodem voor te bereiden. Evenzo, als je het starten van een workout programma, niet jezelf te belonen met voedsel. Probeer een warm bad, in plaats daarvan.
  • Alleen gun jezelf de beloning wanneer je het doel te raken. Beloningen verliezen hun kracht als je ze verwennen zonder dat het bereiken van een mijlpaal in de richting van je doel.
 12. 12
  Aan de slag. Zelfs als je niet denkt dat je kunt veel doen meteen, zult u snel weten welke werken en wat moet vragen te stellen. Misschien vindt u dat uw doel was gemakkelijker te bereiken dan je dacht. Trouwens, je kan nooit afmaken wat je nooit beginnen.

Voortdurend tot falen

Falen wordt vaak gebruikt als een excuus of reden om niet een doel na te streven of te gemakkelijk opgeven. Toch, mislukking is een bron van impuls toen constructief gezien en het is niet iets om bang voor te zijn.

 1. 1
  Accepteer dat het niet gebeurt. De meest succesvolle mensen in het leven hebben allemaal gefaald. Het verschil tussen hen en de mensen die in faalangst leven is dat succesvolle mensen geconfronteerd met het falen, leren en gebruiken het om hun volgende poging aansporen. Ze blijven omdat ze weten dat het niet is gewoon een deel van de prestatie. Voor jezelf, leren om te falen zien als een natuurlijk onderdeel van de weg naar het succes is de sleutel tot bloeiende. Vraag jezelf af:
  • Wat is mijn houding te mislukken? Ben ik voorkomen ervan door het nooit volharden in iets? Ben ik bang voor falen?
  • Gebruik ik een angst om te falen te voorkomen dat persistent in mijn huidige doelen en acties? Is mijn kans op succes weerspiegelt dit?
 2. 2
  Vermijd stoppen bij het ​​eerste teken van moeilijkheden. Dit is zo gewoon dat het niet om de beurt volharden in zelf-bevestiging dat niet proberen de beste optie was, die vervolgens overgaat in folklore en geruchten over de zinloosheid van het proberen. Even wat moeite doen of bereiken gaat hindernissen en moeilijkheden ondervinden. Behandel dat als een gegeven en de behandeling van de uitdagingen als iets dat je moed zal testen en vorm je voor de betere, waardoor je sterker, meer scherpzinnige en meer compassie. Als het de eerste keer niet lukt, probeer het opnieuw en opnieuw. Als je niet de baan van je dromen of de uitgever voor uw boek te krijgen op de eerste, tweede of derde poging, maken veel meer pogingen. Te veel mensen denken dat de eerste paar afwijzingen betekenen dat het nooit gaat gebeuren. Dit is een self-limiting en ongefundeerde veronderstelling, op voorwaarde dat u weet dat uw strategie of doel goed is, het is gewoon een geval van niet herhalen genoeg tijden. Vergeet niet dat er veel mensen en veel mogelijkheden in de wereld - je kunt onmogelijk hopen op uw eigen wensen en doelen te pitchen bij de juiste mensen eerst uit elke keer!
 3. 3
  Onderzoekt de redenen die kunnen worden wat tot falen. Dit leidt op als een tweede spoor van de vorige stap, als je eenmaal hebt al geprobeerd te volharden uitvoerig met uw oorspronkelijke strategie, maar je vindt dat je blijft afwijzingen of het raken van de weg hobbels voortdurend krijgen, moet u uw aanpak te tweaken. Zoals Rita Mae Brown zei ooit: "Insanity is hetzelfde te doen over en weer, maar verschillende resultaten verwachten". Misschien is uw blog schrijven is niet zo spannend als het zou kunnen zijn, zodat de lezers zijn gewoon niet vergaren als gehoopt, misschien je cv is niet echt laten zien in je beste licht, zodat je niet steeds de interviews; misschien uw interview techniek behoeften polijsten met de hulp van een professionele interview expert omdat je niet krijgen van de baan biedt, of misschien uw business marketing heeft behoefte aan een meer innovatieve benadering, omdat die geweldig product of dienst u aanbiedt is gewoon niet krijgen van gemerkt.
  • Stoppen en evalueren de dingen die je doet om je doel te bereiken, is het vaak niet het doel aan schuld, maar de methodologie of de fijne details die niet voldoende verduidelijkt of aangepast om te helpen het doel te bereiken.
  • Niet ooit bang voor opbouwende kritiek over hoe dingen beter te doen - je eigen eerlijke beoordeling en die van de mensen die je vertrouwt en zelfs die van uw concurrenten u veel informatie over hoe u uw aanpak naar een doel verbetering kan geven. Luister aandachtig en leren van de dingen die kritiek vertelt u.
 4. 4
  Leren op te geven met gratie. Er is een veel voorkomende uitdrukking die zegt "geef nooit op". Wat dit eigenlijk betekent is "nooit toegeven gemakkelijk", het betekent dat je alles geven wat je hebt en geef het nog een keer te proberen en dan opnieuw de aanpak of zelfs het doel. De zinsnede "geef nooit op" betekent niet een koppige idioot. Als de feiten je vertellen dat het loslaten van een doel of verlangen dat heeft sindsdien bewezen onhoudbaar of onrealistische ondanks uw inspanningen, dan is het verstandig over omlegging je energieën. Wees sierlijk in een nederlaag, want je hebt net geleerd wat niet werkt en is het niet waard voort, waarbij maar je kunt nu proberen nieuwe manieren om uw doelen te bereiken.
 5. 5
  Zie het eindresultaat in het oog van je geest. Als het moeilijk wordt en je gewoon wilt laten vallen het allemaal, herstellen uw gevoel van doel door zich te herinneren uw visie. Visualiseer het eindresultaat u wilt bereiken, met jezelf in deze visie. Zorg ervoor dat dit een spannende visie, iets dat inspireert en verheft u. Wentelen in de spannende visie in plaats van een foto van somber noodlot. Je verdient uitkomst van de visie, dus blijven herinneren jezelf van dat als je in de inspanning om het te bereiken.

Volhardend bij weigering of het aanvragen van iets

Doorzettingsvermogen speelt een belangrijke rol in uw persoonlijke interacties. Wanneer u een verzoek of een weigering te maken, kan de kunst van het doorzettingsvermogen helpen u om uw wensen te doen gelden en om duidelijk te maken wat je wel of niet zal doen voor anderen, maar ook niet op te geven op het zoeken naar iemand te overtuigen wanneer hun overeenkomst om uw verzoek echt toe doet.

 1. 1
  Wees volhardend in wat je zegt, zodat andere mensen echt uw betekenis te begrijpen en te weten dat je het meent. Persistentie kan ook worden gezien als een assertiviteit techniek, een gericht op ervoor te zorgen dat u goed bent begrepen door een andere persoon en een die duidelijk maakt dat u niet uw grond te geven aan iets zonder het maken van een bewuste keuze om dit te doen. Als je het type persoon tot nauwelijks fluisteren wat je wilt of niet wilt van andere mensen of je bent gemakkelijk gevangen en leiden uit in andere richtingen wanneer het proberen uit te leggen wat je wilt of niet wilt van iemand anders, dan wordt u geholpen een groot deel door te leren persistent te zijn in de interactie met andere mensen.
  • Persistentie in het maken van aanvragen en weigeringen stelt mensen in staat om te weten wat je wilt, duidelijk en zonder enige versiering.
  • Persistentie stelt u in staat op te komen voor jezelf wanneer mensen proberen te belagen, ontmoedigen of redirect uw wensen aan te sluiten bij hun eigen voorkeuren. Of je slagen in het verkrijgen van de respons die je zoekt is niet van belang, het is hoe je het benaderd die zal worden herinnerd door anderen.
 2. 2
  Leer de "broken record"-techniek. Dit is een veel voorkomende techniek die gebruikt wordt in assertiviteitstraining, te helpen zich aan uw eerste bericht en het te moeten terugkeren naar wanneer de persoon met wie je interactie met blijft proberen om u elders omleiden. Kortom, deze techniek bestaat uit het maken van een doorlopende, duidelijke verklaring over uw gevoel, intentie of beslissing zonder boos te worden, defensief of geïrriteerd, maakt niet uit hoeveel je hebt om jezelf te herhalen.
  • Leer om een ​​duidelijke en redelijke weigering uitvoerig en herhaaldelijk vragen. Doe dit door zich definitief om te beginnen (ik wil niet dat dit of ik wil dat).
  • Overgaan tot de erkenning van eventuele pogingen van de andere partij om u te ondervragen, zijspoor u, of ervoor zorgen dat je je schuldig te voelen. Dit zijn allemaal pogingen om je doorzettingsvermogen te breken.
  • Voorkomen dat je boos of kwaadaardig. Dit is gewoon over het herhaaldelijk maken duidelijk wat uw voorkeuren zijn. Vandaar, de "record gebroken".
 3. 3
  Vermijd een gevoel dat je hebt "bakzeil" door het aannemen van een "werkbaar compromis". Op minder voorkomende gelegenheden, kunt u vinden dat een compromis zal werken, maar u alleen als het niet ertoe leiden dat u het gevoel dat je hebt gegeven in of gebruikt wordt. In dit geval aanvaardt de noodzaak van een compromis, als onderdeel van uw assertieve aanpak, goed te luisteren naar wat de ander vraagt ​​en het formuleren van vragen op basis van wat ze hebben gezegd om hen te vragen hoeveel ze bereid zijn om compromissen te sluiten. In uw geval, bieden alleen wat je kunt zonder het gevoel rancuneus of opgebruikt.
  • Een voorbeeld van een werkbaar compromis: Bill heeft Jenny vroeg of hij haar auto vanavond kan lenen. Jenny heeft al verteld dat Bill omdat hij gedeukt is, ze is niet meer blij om het te lenen aan hem. Wetsvoorstel wordt erg opgewonden en zegt dat hij belooft om goede zorg van het en zal zelfs vul het op alvorens terug te keren. Jenny kunt dit zien als een geschenk van soorten, maar ze is ook bezorgd dat Bill niet de toegang tot het openbaar vervoer na middernacht zal hebben en daarom zou kunnen krijgen in de problemen proberen om thuis te komen. Ze is persoonlijk blij om Bill te verzamelen omdat ze zal worden met vrienden in hetzelfde gebied die nacht. Daarom Jenny zou Bill vragen of hij is blij voor haar om hem te verzamelen, met dien verstande dat zij nooit zal hem de auto weer lenen, maar dat sinds ze in het gebied zal zijn na middernacht, ze is erg blij om hem te helpen weer naar huis. Bill glimlacht, zegt ja en beiden krijgen een warme gloed binnen. In deze situatie zou Jenny ook duidelijk dat dit een eenmalige win-win en dat Bill zal moeten om zijn eigen mogelijkheden te onderzoeken voor alle toekomstige situaties te maken.
 4. 4
  Richten ons altijd op herformuleren van uw aanvraag of uw weigering. Dit betekent dat alleen het beantwoorden van vragen die relevant zijn en niet in lood in het beantwoorden van vragen die weinig of niets te maken met de zaak hebben, maar dan worden gebruikt door de andere persoon om te starten in je afleiden van wat je hebt gevraagd of geweigerd worden. Bij het maken van uw verzoek of weigering, wees voorzichtig met het volgende:
  • Maken altijd oogcontact. Dit toont aan dat u menens is. Dit is zo belangrijk bij het stellen van de kinderen naar bed op tijd zoals het is wanneer het stellen van de baas voor een raise.
  • Vermijd te beginnen met een verontschuldiging, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Een verontschuldiging is meestal een manier om zichzelf efface en het geeft te veel hefboom om de ontvanger die beseft dat je misschien kunt u worden gesproken uit uw weigering of verzoek gevolg van schuld, onzekerheid of angst.
  • Wees altijd specifiek. Staat met duidelijkheid precies wat je wilt doen / te gebeuren / veranderen, enz. of wat het is dat je weigert te doen / lenen / geven, enz.
  • Blijf kalm, beleefd en positief. Niet boos, vluchtige of moeilijk. Niet pruilen. In het bijzonder, nooit bedreigen of overdrijven.
 5. 5
  Wees redelijk als je zoekt wel vasthoudend. Bij zowel een verzoek of een weigering, kan een compromis geschikt zijn. In het geval van een verzoek, de andere persoon heeft een recht om te weigeren. Uiteindelijk, persistentie is te weten dat je je best hebt geprobeerd, stond op voor jezelf en niet wordt omzeild of boos. Zelfs wanneer je niet krijgt wat het is dat je wilde, ben je gegaan over het feit dat persistent op een manier die respect verdient en houdt uw waardigheid volledig intact.

Tips

 • Dream big. De meesten van ons zullen nooit concurreren in de Olympische Spelen, wordt de CEO van een groot bedrijf, of verdient een Nobelprijs voor de vrede, maar we kunnen nog steeds bewonderen en emuleren degenen die dat doen. Wie is jouw rolmodel? Door het kopiëren van de strategieën van een rolmodel, ben je waarschijnlijk vergelijkbare resultaten te krijgen. Het kan zelfs de strategie van uw concurrenten! Win advies in van mensen die hebben gemaakt dingen gaan zoals je wilt dat ze uit te werken en te denken op dezelfde manier.
 • Leren omgaan met tegenslagen. Vooral, geef niet op de hele zaak vanwege een probleem of fout. Als u niet slaagt op maandag, weer opstaan ​​op dinsdag.
 • Een deel van het volgen door op uw beloften is niet het maken van onrealistische beloftes, in de eerste plaats. Als er iets is echt buiten uw vermogen of uw middelen, nee-zeggen of het bereiken van een compromis kan beter zijn op de lange termijn.
 • Zet uw gezondheid altijd in de voorhoede van je leven. Zonder een goede gezondheid, loop je het risico bang, negatieve en vervallen alle tijd, die geen van alle zal je doorzettingsvermogen helpen. Dagelijks oefenen, eet voedzaam voedsel en krijg voldoende slaap.
 • Wees niet bang om uit te reiken naar anderen om hulp. Dit gaat niet over leunend op mensen - het gaat over vertrouwen op hun steun, luisteren naar hun advies, werken met hen als klankbord en hen te laten begeleiden u van tijd tot tijd. Zelfs als je geen vrienden of familie die deze rol kunnen vervullen, zijn er mensen die kunnen, zoals therapeuten, coaches en loopbaanbegeleiders. Bouw je team van "trusted adviseurs" om u te helpen uw doel te bereiken, net zoals veel succesvolle mensen hebben gedaan, van Alexander de Grote aan Oprah Winfrey.
 • Laat geen pauzes worden permanent. Soms is een rest is het beste wat je voor je doel kan doen, maar rust voor onbepaalde tijd is ervoor om het volledig ontsporen.

Waarschuwingen

 • Gehoor geven aan de waarschuwingen van anderen in uw vakgebied of inspanning. Door dit te doen, zult u voorkomen dat dezelfde fouten maken en maak aanhoudende nog gemakkelijker.
 • Als je merkt dat je voortdurend kloppen met je hoofd tegen een bakstenen muur, is het tijd om opnieuw te beoordelen wat je doet. Intelligent zijn over het bereiken van doelen door middel van doorzettingsvermogen.
 • Heb persistentie niet behandelen als een doel op zich. Niet alleen dat risico draaien je in een zeer koppig persoon (die niet aan de definitie van persistentie), maar het zal de neiging om je vervelend als je blijft lastig vallen te maken. Een koppig persoon niet in staat is te weten wanneer te laten gaan van een doel dat niet langer dient een geluid of nuttig doel, waardoor falen versterken. Being "achtervolgd" in het gezicht van de feiten vertellen u minder wordt is niet hetzelfde als constructief hardnekkig. Aan de andere kant, een hardnekkige persoon weet dat hij of zij recht is gebaseerd op een deugdelijke motivering en beoordeling van de situatie, voortdurend herzien van het doel als nodig is om ervoor te zorgen het doel is nog steeds de moeite waard en verder met moeite om het in het zicht te brengen.