Wkenl

Hoe te repetitieve slechte herinneringen te stoppen

Ooit hebben die verschrikkelijke herinnering dat voel je kruipen onder de meubels - dit is geen grap - misschien is het iets dat maakt je huiveren (Het voelt griezelig!) - Maar het is gewoon prikken je geest in zijn maag? Hier is hoe om te gaan met het en ga verder met je leven: vandaag!

Stappen

Hoe te repetitieve slechte herinneringen te stoppen. Probeer deze stappen, zelfs als ze vreemd klinken.
Hoe te repetitieve slechte herinneringen te stoppen. Probeer deze stappen, zelfs als ze vreemd klinken.
 1. 1
  Probeer deze stappen, zelfs als ze vreemd klinken. Eerste, omarmen dat slecht geheugen, zoals accepteren wie je bent en hoe je leven is. Voel het. Schreeuw, pond op de vloer of huilen als je moet (Jongens, het is OK om je emoties los te laten en huilen als er iets echt pijn diep - niet voor een beetje kras...). Laat het gevoel in uw mind. Soak it up, absorberen je verdriet of verdriet. Denk er eens over. Herinneren aan het geheugen en probeer het te doordenken.
 2. 2
  Krijg over "ontkenning." Een stap van rouw is ontkenning dat is een gevoel alsof je soms afvragen of een gebeurtenis uit het verleden werkelijk is gebeurd of niet.
 3. 3
  Stop willen dat het niet gebeurde. Bijvoorbeeld: als een persoon een grootouder in de dood heeft verloren, is het niet ongebruikelijk om iemand van achter te zien en hoop dat het je opa of oma, maar je weet dat hij of zij is overleden. Dat is een voorbeeld van ontkenning.
 4. 4
  Laat je niet afleiden uit deze moeilijke besef. Sluit jezelf in je kamer als je moet. Draai niet op de tv. Misschien moet je een zieke dag te nemen of naar de gebruikelijke routine van het leven laat vandaag - als het al te storend...
 5. 5
  Houd omarmen het gevoel van dat geheugen voor een tijdje. Je zult weten wanneer je echt hebt laten worden aanvaard. Ga dan verder...
 6. 6
  Muster je kracht, zodat u kunt mentaal zeggen (of hardop voor nadruk), "dit is het gevoel dat ik vreesde. Heb ik voelde het en maken het helemaal. Nu moet ik laten het gevoel gaan, en niet meer vechten het. " Zucht, neem een ​​paar keer diep adem, en laat dat gevoel gaan - laat het worden aanvaard.
 7. 7
  Onderzoekt nu dat je dat, of als je niet kon doen, dat laat zien dat je niet echt laat het gevoel worden gekend hebt je gevoelens. De enige manier om het te veroveren is het en al het gevoel (alsof je uit de hand bijvoorbeeld) worden geconfronteerd. Herhaal de procedure als dit niet succesvol was.
 8. 8
  Vergeef anderen en jezelf voor wat er ook gebeurde. Krijgen over de frustratie. Krijgen over de herinnering aan de vernedering die je voelde...
 9. 9
  Leef positief ondanks dat moeilijke ervaringen uit het verleden. Zoals angst - hopelijk heb je het vreselijke gevoel veroverde. Laat de herinnering blijven in je. Niet blokkeren het uit. Laten komen als het gaat en leren om zich neerleggen.
 10. 10
  Zeggen, "dat was toen, dit is nu." Ik kan zo slecht verleden omstandigheid overwinnen. Ik heb de toekomst. Ik kan alles wat ik moet doen om te gaan met mijn leven doen...
 11. 11
  Dingen te veranderen. Je kan onmogelijk de rest van je leven door te brengen het kwetsen van de manier waarop je nu doen, mensen zijn dynamisch en veranderen is een onderdeel van het leven. De manier waarop je toen voelde en hoe je je voelt nu niet de manier waarop je altijd zal voelen. Dus elk moment doorgebracht denken dat je altijd zal worden gekwetst door deze slechte herinneringen is een moment verspild!

Tips

 • Een manier om je verleden te accepteren is te zeggen:
  • "Het gebeurde voor een reden."
  • "Dat was toen, dit is nu."
  • "Ik / wij zullen blijven proberen, ik zal overwinnen en slagen!"
  • 'Het komt wel goed! Het zal allemaal work-out okay! "
  • "Geen probleem! Ja, kan ik!... Ik / wij kunnen het doen!"
  • "Ik leef in het heden: hier en nu - niet het verleden of de toekomst."
   • "Het verleden is voorbij. Morgen is niet aangekomen. We hebben vandaag alleen. Laten we beginnen..." (Moeder Theresa)
 • Geef niet op. Als je niet kunt krijgen over de berg, zal het altijd er zo voor je.
 • Verspil geen tijd het geheugen haten of de mensen en omstandigheden die betrokken afval, maar accepteren het geheugen, want dat is een deel van je karakter: wie je bent. Accepteer de vrede die komt met die acceptatie.
 • Soms kan een persoon kan hebben nachtmerries. Je zou kunnen spreken over die droom met anderen, en ook als je bidt: het is een goede geestelijke hygiëne niet om smeken God om te stoppen met de slechte dromen, maar in plaats daarvan om kalm en gelukkig te zijn voor het slapen gaan, hoe:
  • Als u wilt geloof uitdrukken, beginnen met het bidden een gebed van dankzegging en bid voor opluchting kalm. Geef ook bedankt voor je vrienden en alle dingen goed of niet zo goed., Dat helpt zichzelf om respectvol en vol vertrouwen in Gods liefde en zorg!

Waarschuwingen

 • Heb onredelijke dingen niet doen om een ​​gevoel te omarmen, zoals het plegen van zelfmoord of uzelf of anderen haten. Hou van jezelf, zodat je kunt liefhebben anderen hetzelfde... Ongeacht hoe onaangenaam het is - toch kan je niet toestaan ​​dat een vorm van ontkenning van de werkelijkheid. Accepteer het en blijven werken het uit.

Dingen die je nodig hebt

 • Een sterke wil om het geheugen staan.
 • Een afsluitbare deur.
 • Weefsels (voor scheuren als ze komen).